Bruidspaar to Be

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Niets is leuker dan je voorbereiden op je grote dag. Ik weet me nog te herinneren, hoe ik me een jaar lang voorbereidde op onze dag. Zoeken naar leveranciers, ringen, “De Jurk”, alle accessoires.. Ik liep als een bezetene rond met mijn map om alles wat ik leuk vond in te verzamelen. Onze trouwdag met 1200 gasten was GEWELDIG! Groots en toch knus, gezellig, mooi, emotioneel…

Jammer alleen dat ik niet veel foto’s heb van ‘onze dag’..

En die krijg ik ook niet meer terug..
Dat is precies waar ik aan denk als ik nu fotografeer.. ik let op details en probeer de dag zo voor je vast te leggen, dat je als je later de foto’s terug kijkt.. het gevoel hebt dat je geen moment hebt gemist van jullie bijzondere dag.

Mijn stijl omschrijft zich het beste als Journalistieke Lifestyle fotografie, mensen in hun eigen omgeving of een vertrouwde locatie, hoe ze echt zijn en zich echt bewegen.
Natuurlijk moet er af en toe geposeerd worden en kan ik jullie daarbij helpen zodat het ‘natuurlijk’ overkomt.
Maar ik probeer vooral de blikken, de gestolen momentjes en echte emoties te vangen.

Ondertussen leg ik de dag vast zoals het is. Ik leg de liefde vast, ik zoek naar de spontane lach of blik in de ogen van je partner, als jij net niet kijkt.. die vertelt vaak zoveel!

Wat is mijn werkwijze?

Ik vind het geweldig dat mijn beelden jullie zo aanspreekt dat jullie mij graag op de bijzondere dag erbij willen hebben.

Ter voorbereiding ontmoet ik jullie graag om alle wensen te bespreken en ook om de dag door te nemen. Zo kunnen we elkaar leren kennen maar belangrijker, wensen naar elkaar uitspreken en op papier vastleggen.

Ik ben op de trouwdag dichtbij je en eigenlijk, zolang als jullie dat wensen, letterlijk om je heen en dan moet je wel een klik met elkaar hebben. Daarom is het zo belangrijk om elkaar voor een oriënterend gesprek te ontmoeten.Jullie bepalen vervolgens zelf hoe lang je mij aanwezig wilt hebben, en bij wie. Vaak bij de bruid maar soms ook bij de bruidegom.

Ik zorg dat ik volledig uitgerust met extra camera, backup-kaartjes, laptop en de hele mikmak op tijd op de gewenste locatie ben. Daarna ben ik zo onopvallend mogelijk aan het werk om echt een reportage te maken van de sfeer, het gevoel, de emoties, de details, kortom de dag en wat het brengt!
Met zoveel liefde in de lucht en jullie geliefden om je heen wil ik niets anders dat dat voor jullie te vereeuwigen.

Soms lopen dingen anders en is het tijdschema wat anders dan verwacht.. geen paniek, ik ga pas weg met jullie goedkeuring.
Ik plan geen dubbele opdrachten dus sta tot jullie beschikking zolang als nodig.

Ik fotografeer in heel Nederland en vind het ook leuk om over de grens te gaan 🙂

Bij thuiskomst zorg ik dat ik snel een sneakpeek voor jullie klaarmaak zodat je meestal binnen 1 week al een aantal foto’s kunt zien.

Ik selecteer eerst de beelden en bewerk ze dan na zodat elke foto mijn goedkeuring krijgt. Ik hou van sprankelende kleuren maar word ook heel warm van mooi zwart wit.

Sommige beelden zal ik bewerken in zowel kleur als zwart wit en anderen zijn meer geschikt in zwart wit. Dat kan dus variëren. Elke foto krijgt mijn aandacht dus daar gaat wat tijd overheen maar ik beloof dan ook een heleboel mooie foto’s. Ik hou geen standaard aan maar een goede indicatie van het aantal foto’s dat ik lever is tussen de 60 en 80 foto’s per uur.

Jullie ontvangen de bewerkte beelden op een usb. Daarnaast zorg ik voor een online gallery zodat je de beelden ook makkelijk kan delen en tonen aan de familie. Deze is 2 maanden online te bekijken en van daar uit kunnen ouders, schoonouders en familie zelf foto’s en fotoproducten bestellen!

Geen gedoe voor jullie dus 🙂
Je bent dus niet verplicht om bij mij afdrukken af te nemen. Maar ik geef je wel de optie en de keuze om bij een professioneel fotolab je foto’s te bestellen via de online gallery.

Soms is het leuk om voor de bruiloft ook nog een loveshoot te doen. Niet noodzakelijk natuurlijk maar wel leuk om vertrouwd te raken met mij en mijn camera. Hoe meer jullie je op je gemak voelen hoe leuker en echter de beelden worden op de bruiloft. Daarnaast kunnen de beelden gebruikt worden voor de trouwkaart of een ‘save the date’ kaartje enzovoort.

De tarieven voor een loveshoot zijn in combinatie met het pakket bruidsfotografie tegen een gereduceerde prijs van €175,00

Ik neem maar een klein aantal bruiloften aan per jaar omdat het erg intensief is en ik geen half werk wil leveren. Neem dus tijdig contact op om mijn beschikbaarheid te checken en eventueel een optie te nemen op jullie gewenste datum.

Investering:

Nu jullie weten wat mijn werkwijze is, hieronder de investering:

5 uur fotograferen € 995,-
Elk extra uur € 135,- p.u.

Inbegrepen:

  • een kennismakingsgesprek in Apeldoorn
  • alle uren selectie en nabewerking
  • online slideshow
  • een webstore voor jullie maar ook alle familieleden
  • een gepersonaliseerde usb met de foto’s in hoge resolutie.
  • de eerste 40km reiskosten

Een album is het natuurlijk een kroon op de dag. Dat maakt het helemaal af!
Ik kan in overleg met jullie een album samenstellen zodat jullie nog jaren van de dag kunnen nagenieten.
Prijzen van mooie gepersonaliseerde layflat albums starten vanaf €450,- voor ±40 pagina’s
Er is ook de mogelijkheid om een luxe box met jullie mooiste prints te bestellen. De foto’s worden strak verlijmd op een mooi paneel en zitten in een luxe bewaardoos vanaf €119,-

Elke bruiloft is uniek en elk bruidspaar heeft een eigen verhaal.

Daarom vind ik een kennismakingsgesprek enorm belangrijk. Heb je uiteindelijk gekozen voor mij als jullie bruidsfotograaf dan stuur ik jullie hier een bevestiging van per mail. Hierin vraag ik ook een aanbetaling voor het reserveren van jullie huwelijksdatum.  Enkele weken voor de bruiloft plannen we nog een tweede gesprek, dit kan via skype of lekker met een kop thee bij mij thuis. Ik hoor dan graag jullie planning voor de grote dag, eventueel bespreken we het draaiboek, de speciale wensen, we bespreken de locaties, de tijden en alle andere details.

Werken jullie met ceremoniemeesters of met een weddingplanner dan ontvang ik hiervan ook graag de contactgegevens, zodat we informatie kunnen uitwisselen.

Als daarna alles rond is, kunnen we natuurlijk via mail nog altijd contact houden en zie ik jullie op de grote dag!

Heb je nu vragen of wil je contact? Schroom niet om mij te mailen of te bellen.
Lieve groet,

Marleen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites