Marleen


marleen-sahetapy-fotografie-zakelijk-portret-marleen-dannis-11Dit ben ik ūüôā

Marleen Sahetapy woonachtig in het mooie Veluwse dorp Vaassen vlakbij Apeldoorn. Ik ben 37 jaar, 15 jaar gehuwd en moeder van een pittige dame van 8 jaar oud.

In het verleden ben ik docente geschiedenis geweest en gaf les aan Havo en Vwo onderbouw.¬†Erg leuk en leerzaam. Ik genoot enorm van de leerlingen en het lesgeven.¬†Toch was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die kwam in de vorm van¬†Ma√ę Pamana, exclusieve Molukse catering, het bedrijf dat ik tot op heden samen met mijn echtgenoot run.¬†Fotograferen en filmen was tot dan toe mijn grote hobby. De¬†camera ging altijd mee, zelfs mee het leslokaal in! Logischerwijs fotografeerde ik ook onze werkzaamheden om ons cateringbedrijf online te promoten.

In 2008 is onze dochter geboren.

Wat een bijzondere mooie tijd was dat, en wat veranderde ze snel! Ik wilde het liefst niets missen en wilde deze tijd zo lang mogelijk vasthouden. Ik schreef heel veel in mijn dagboek en maakte noodgedwongen foto’s met de camera van mijn telefoon want mijn eerste DSLR (een Konika Minolta) was al geruime tijd kapot.

Op mijn eerste moederdag kreeg ik van mijn man een nieuwe camera kado! Eindelijk kon ik alles niet alleen in geschrift, maar ook weer op beeld vastleggen. Je kunt je voorstellen dat ik ongelooflijk blij was! Ik had mijn camera net zo vaak in handen als mijn dochter en vaak nog tegelijkertijd! Ik volgde diverse cursussen en workshops. Ik las alles wat er maar te lezen viel over fotografie en kende de handleiding van voor tot achter. Daarnaast fotografeerde en documenteerde ik elk potje, papje en poepje van mijn dochter.. een gewillig oefenmodel voor mij. Hoewel ze nu al lang niet meer zo gewillig is! Voor ze kon lopen was zij aan mij en mijn camera overgeleverd. Ik fotografeerde toen voornamelijk prive en voor ons bedrijf maar dat veranderde vrij snel en nu geniet ik enorm van alle bijzonder mooie mensen en momenten die ik mag vastleggen!

Nog meer over mij?

 • Ik ben verslaafd aan mijn iphone, die gaat overal mee naar toe. Letterlijk √≥veral.
 • Ik ben echt een foodie! Kookboeken, koken, workshops, winkels, films, foodfestivals enzovoort.. naast de interesse vanwege ons cateringbedrijf, hou ik gewoon echt van Food and everything Foodrelated
 • Ik ben dol op chips en dan het liefste die dunne naturel en paprika chips van de HEMA.. ja echt!
 • In een discotheek zal je me niet gauw vinden maar wel in een (sushi)restaurant of brasserie, ergens waar je samen gezellig kan eten, drinken en kletsen.
 • Ik hou [sinds h√©√©l kort geleden] ook van sporten.. dit is ook wel nodig gezien mijn bovengenoemde ‚Äėhobbies‚Äô ;).. oke ik HOU van sporten is wellicht overdreven maar ik heb er inmiddels in ieder geval geen bloedhekel meer aan en heb zelfs plezier.
 • Ik hou van reizen en zou het liefste een half jaar weg willen met man en kind.
 • Ik heb een rare liefde voor schriften, dummies, notitieboekjes, aganda‚Äôs en ander papiergoed. Ik STIK er in maar heb niet eens de tijd om erin te schrijven. Gevolg? Stapels ongeschreven ‚Äėmooie‚Äô schriften in de kast.
 • Ik lees graag boeken en als ik geen tijd heb voor een boek dan is LINDA mijn Nummer 1 tijdschrift gevolgd door de delicious.
 • Ik ben een echte theeleut en soms vind ik het jammer dat ik koffie niet zo lekker vind want koffie staat zo gezellig en thee heeft geen melkschuim om te nippen. (Onnozel i know)
 • Nikon (need I say more?)
 • Mac en al het andere is¬† ‚Äėapple‚Äô related
 • Lightroom en Photoshop

Ik denk dat je zo aardig wat over me weet, ik hoop jou ook beter te leren kennen dus reageer op mijn blogs en volg me op facebook of instagram! Wil je mijn blogs, acties en nieuwtjes niet missen? Laat hier je mailadres achter en ik hou je op de hoogte!

Lieve groet,

handtekeningmarleen

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites