Tarieven

Wat kost een herinnering die voor altijd bij je blijft?

Super Sessie: € 295,-
Dit is de meest afgenomen sessie. Geschikt voor  lifestyle (familie)portretten, baby&newborn fotografie, zwangerschapsfotografie en de loveshoot.

Tot 2 uur nemen we de tijd om mooie foto’s van jou en/of je gezin te maken.
max. 4 personen (extra persoon €15,00 tot max 8 personen)
Dit pakket is ook geschikt voor speciale portretten. Visagie & haarverzorging zijn eventueel bij te boeken om er helemaal op en top uit te zien.
Een online gallery met de hele selectie fotobestanden die 2 weken beschikbaar blijft voor topkwaliteit afdrukken, canvassen enzovoort.
20 fotobestanden uit de gallery naar keuze,  in HR en webresolutie met logo,  via download. Het is mogelijk om extra bestanden af te nemen.

Deze sessie is ook geschikt voor een heerlijke lifestyle shoot van het gezin. Ik leg jullie leven vast zoals het is, fijn in en om jullie huis, of op een favoriete plek, met je persoonlijke spulletjes, hobby’s en liefhebberijen,alles op journalistieke wijze. Gewoon zoals het is.. want dat is juist wat het zo bijzonder maakt!
Een prachtig document voor later.. jullie gezin.. jullie leven.. zoals het nu is.

Portretsessie : € 175,00
Tot 1 uur fotosessie waar ik de tijd neem om mooie foto’s te maken van jou en/of je gezin.
max. 2 personen (extra persoon €25,00)
Dit pakket is ook geschikt voor speciale portretten. Visagie & haarverzorging zijn eventueel bij te boeken om er helemaal op en top uit te zien. We maken er een hele verwenmiddag van!
Een online gallery met de hele selectie fotobestanden die 2 weken beschikbaar blijft voor topkwaliteit afdrukken, canvassen enzovoort.
10 fotobestanden uit de gallery naar keuze,  in HR en webresolutie met logo,  via download. Het is mogelijk om extra bestanden af te nemen.

Heb je nog vragen of heb je een heel ander soort fotosessie in gedachten? Neem even contact met mij op dan werken we het samen uit!
Zakelijk portret

Ben je op zoek naar foto’s om zakelijk in te zetten? Bijvoorbeeld zakelijke portretten of mooie foto’s van je bedrijf? Klik hier voor meer informatie.

Ga je trouwen en wil je meer informatie over bruidsfotografie? Klik hier voor meer informatie

Alle overige informatie is te lezen in de algemene voorwaarden.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites