Bedrijf in beeld

Bedrijf in Beeld pakket Marleen Sahetapy Fotografie

Wil jij een eigen beeldbank met voldoende eigen beeldmateriaal?
Dan is dit pakket t.w.v. €947,- perfect voor jou en jouw bedrijf!

Vooraf spreken we elkaar via skype. Zo leren we elkaar kennen en weet ik wat jouw wensen zijn.

We stemmen een beeldstrategie af met elkaar en ik help je met het maken van jouw shotlist. Hierbij help ik je middels skype en middels een aantal begeleidende video’s

Samen bespreken we een locatie, eventuele modellen of figuranten, visagie (vanaf €65,-) indien nodig. 

We plannen een datum en tijd en dan kan het werk beginnen

Op de dag van de shoot neem ik ruimschoots de tijd om samen met jou een beeldbank aan te leggen voor jouw bedrijf

Na afloop bewerk ik alle door mij geselecteerde beelden en lever je een online gallery aan.

Nu beschik jij over voldoende eigen beeldmateriaal voor je site, social media, blogs en drukwerk. Alles in eigen stijl en sfeer passend bij jouw (personal)branding en marketing.

Tegenwoordig is het heel belangrijk je bedrijf om zowel offline als online goed neer te zetten. Online kan je een hele mooie website hebben en je verhaal goed uittypen, maar als er niets ‘te zien’ valt dan haakt de klant al snel af. Het is een feit dat in deze tijd iedereen erg visueel ingesteld is. Snel, efficiënt en overzichtelijk, daar moet je website aan voldoen en een hele grote plus hierin is mooi beeldmateriaal. Mooie beelden houden de aandacht van de klant vast en elke seconde die ze langer doorbrengen op je website of in je winkel is een plus!

Lees mijn online magazine Bedrijf in Beeld (full screen) om te zien en te lezen wat ik voor je kan betekenen en klik hier voor de verhalen van mijn klanten.

Ben jij toe aan ‘The next step’ en wil jij naast een beeldbank, jezelf en je bedrijf stralend laten zien in een Brandvideo?
Geheel in dezelfde stijl als je foto’s? 
Dan is het Bedrijf in Beeld ‘Foto+Video pakket’ voor jou en jouw bedrijf.
Neem contact op voor een passende offerte.

Is het voor jou (nu nog) niet nodig om je bedrijf in beeld te brengen, maar wil je graag een mooi zakelijk portret van jezelf?

Natuurlijk is dat ook mogelijk. Mijn stijl is fris, licht, speels en tijdloos. Bovenal vind ik dat je er ‘echt’ op moet staan. Ik help je op weg om goed te poseren, maar de poses zullen altijd ‘natuurlijk’ ogen. En je ogen zullen sprankelen zoals jij dat van jezelf gewend bent. Niet geschrokken of gespannen, maar helemaal jezelf.

Dat vind ik persoonlijk namelijk het mooist en bij een zakelijk portret dat ‘natuurlijk’ oogt ben je benaderbaar en toegankelijk voor jouw klant. De drempel om met jou contact op te nemen moet ook zo laag mogelijk zijn. Toch?

Een zakelijk portretsessie duurt maximaal 1 uur en Zakelijk portret
kost €337,- excl. btw.

Je ontvangt hierbij 15 bestanden in hoge resolutie om zakelijk te gebruiken. Wil je meer informatie? Stuur een mail naar info@marleensahetapy.nl

Organiseer jij een gaaf event of geef je een workshop? Laat het vastleggen!

Organiseer jij voor jouw klanten een event? Geef jij een workshop? Of gewoon een netwerkborrel met gave sprekers? Laat dit vastleggen!
Zo heb je beeld materiaal van de mooie dag die je ook nog eens kan inzetten ter promotie van je volgende event! Het is ook dè manier om jou in actie te zien.

De interactie tussen jou en je klanten of cursisten. De sfeer tussen de deelnemers onderling, de prachtige locatie en goed verzorgde lunch alles vastgelegd. Deze beelden zijn geweldig goed in te zetten voor jouw branding en marketing.

Ik kom een dagdeel fotograferen voor € 475,-. Ik maak sfeerbeelden, detailfoto’s van bijvoorbeeld jouw merchandise, actie en interactie foto’s en vertel het verhaal van jouw event of workshop.

Je ontvangt daarna 15 foto’s in hoge resolutie, met een online gallery en natuurlijk de mogelijkheid tot het afnemen van meer beeldmateriaal. (Bij afname van minimaal 2 dagdelen ontvang je de gehele beeldbank)

Heb je andere wensen, of wil je meer informatie en een prijs op maat. Neem even contact op.

Leave a reply

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites