Beeldbank Gallery

Wat is dan een branded beeldbank? Wat krijg jij opgeleverd en belangrijker, wat gaat dat voor jou veranderen? Kijk mee in de beeldbanken van mijn klanten en zie wat zij nu kunnen vertellen.
v

Visual Storytelling

Toen ik moeder werd, begon ik als vanzelf aan een nieuwe  ‘wereldreis’. De wereld van mij als moeder en de wereld door de ogen van mijn dochter. Ik besloot haar levensreis vast te leggen op beeld, om zelf niets te missen maar nòg meer om haar eerste stappen in het leven te documenteren.  Als ze later groot is hoop ik dat de beelden een groot geschenk zijn voor haar. Dat zijn ze nu al voor mij.
Vooral omdat kort na mijn dochters 2e verjaardag mijn moeder ziek werd en overleed. Als ik nu terugkijk in mijn fotoarchief, zie ik dat fotografie helend voor mij werkte. Het was zo’n intens verdrietige tijd dat je het leven juist ook enorm gaat waarderen. Als om je heen alles anders lijkt, soms overweldigend, dan ga je als vanzelf je focus verplaatsen. Ik ging de kleine dingen écht zien en wilde ze vastleggen met mijn camera. Inzoomen op details. Wegdromen in  de details van bloemen, kleine babyvoetjes of oude handen, alle details van het leven. Dat kleine, dat het leven juist zo groots maakt. Het bijzondere in het alledaagse. Alles heeft iets moois en er is altijd, in alle omstandigheden, iets om dankbaar voor te zijn.
Mijn moeder was een heel dankbaar mens. Ze kon het leven waarderen, zelfs toen ze wist dat zij het zou verlaten. Die waardering zit ook in mij. Dat is de mindset die zij mij altijd inprentte en die ik heb als mens èn als ondernemer. Het maakt het leven lichter als je er zo in staat. Zelfs in donkere tijden. Ik ben gevallen. En weer opgestaan. Ik heb stormen gehad. En overwonnen. Ik heb het allemaal kunnen dragen èn waarderen. Dat heeft me gebracht tot waar ik nu ben en geeft me vertrouwen voor wat de toekomst brengen zal. “Always lean towards the light” Zoek altijd naar dat licht, daar zit de kracht en daar zit groei. Ik heb nu een bloeiend bedrijf. Hiermee help ik ondernemers aan mooie portretten en een rijke beeldbank voor hun bedrijfsgroei, personal branding en zichtbaarheid. Ik voel me enorm dankbaar dat ik dit mag doen.