Fotograferen is als schrijven met licht

Zoek jij naar foto’s die duidelijk maken waar jij voor staat?

Beelden die jouw verhaal helder vertellen, die je missie ondersteunen en bekrachtigen?

Met mijn camera zet ik jou in het licht, zodat jij kan groeien.
Licht is voor mij het bijzondere in het alledaagse.
Kenmerkende details, persoonlijkheid en warmte leg ik vast op beeld.
Jouw missie en sprankeling in foto’s, daarmee heb je goud in handen.

Ik droom ervan dat iedere onderneemster haar waarde voelt en dit durft te laten zien!
Dat zij haar eigen unieke licht durft te laten schijnen en elke dag weer straalt. 

Het moest er toch echt eens van komen, een fotoshoot! Zelf sta ik eerlijk gezegd liever achter dan voor de camera en het steeds uitstellen was mij dan ook niet vreemd. Totdat ik in contact kwam met Marleen. Zij gaf mij direct een fijn gevoel, is warm en hartelijk en stelt je echt op je gemak. De dag van de shoot was aangebroken. Een beetje ongemakkelijk stond ik samen met mijn team voor de camera, om vervolgens al snel te merken dat dat ongemakkelijke gevoel volledig weg was. We hebben vooral veel plezier gehad met elkaar. Marleen is absoluut een vakvrouw! 

Marjon de Vroomen

Scheidingsspecialist & Ondernemerscoach

Over Marleen

Ik ben Marleen Sahetapy. Ik ben fotograaf en visual storyteller. Ik hou van heldere foto’s die jouw authentieke verhaal krachtig neerzetten. Ik help onderneemsters met portretten en beelden voor hun bedrijfsgroei, personal branding en (online) zichtbaarheid.

Het is mijn missie om jouw groei en licht vast te leggen. Ik help vrouwelijke ondernemers vanuit een ander licht naar zichzelf te kijken. Ik help jou om jouw verhaal helder te zien en in beeld te brengen.

Stap in je eigen spotlight, licht laat je groeien naar jouw volle potentieel. Foto’s zetten jouw mooie stappen letterlijk in het licht.

“Waar licht is, is groei”

Marleen heeft mij fantastisch geholpen bij het maken van mijn eigen beeldbank. Voordat de foto’s daadwerkelijk werden gemaakt werd ik door Marleen goed voorbereid. Alles werd besproken van locatie tot huisstijl, van kleuren tot benodigdheden. Marleen denkt over ieder detail na met als doel dat de foto’s echt op alle vlakken te gebruiken zijn. Marleen wil weten welk verhaal je wil vertellen.

Marleen heeft er voor gezorgd dat ik tijdens de shoot relaxed was. Dankzij de voorbereiding door Marleen, wist ze precies welk verhaal ik wilde vertellen, wat ik nodig had en heb ik echt een multifunctionele beeldbank gekregen.

Claudia Vesters

Voedings- en Leefstijlcoach

Instagram