Speciaal voor al mijn TOFFE klanten!

de beeldbank UPDATEDAGEN

Terwijl ik mijn shoots van de afgelopen jaren aan het archiveren was, zag ik zoveel mooie ondernemers voorbij komen. 
Super gepassioneerde en inspirerende ondernemers. Ondernemers zoals jij! 
Ik heb enorm genoten van de samenwerking met jou. Misschien heb je vaker met mij gefotografeerd en heb ik
ook je event vastgelegd. En wellicht heb ik jou maar 1 keer ontmoet en heb je zo’n toffe beeldbank dat je
hier al heel lang mee vooruit kom.

Hoe dan ook, ooit stond je voor mijn lens en ik zou je daar heel graag weer zien.
Ik vind het geweldig om je beeldbank aan te vullen zodat je kan blijven knallen met je content
en jezelf steeds top of mind houdt bij je klanten, omdat je zichtbaar bent met jouw eigen beeld en connectie maakt met jouw verhalen!
DÁT …èn ik vind het ook gewoon heel gezellig en leuk om je weer te zien en spreken!

Zo kwam het idee van de beeldbank update dagen bij mij op!

wat houdt het in?

fotoshoots op diverse inspirerende locaties

Ik kom op zoveel toffe locaties, locaties waarvan jij wellicht denkt; Daar zou ik ook wel een paar foto’s willen maken voor mijn beeldbank.
Dat kan nu! Ik organiseer op diverse plekken in het land beeldbank update dagen.
Indien mogelijk zorg ik op de locatie voor een visagiste (optioneel), een heerlijke inspirerende werkplek, koffie, thee en gezelligheid!
Als het een locatie is wat jou aanspreekt kun je daar jouw plek boeken. 

Mijn branded beeldbank pakketten starten vanaf €1350,- maar je kunt al een update boeken voor iets meer dan 1/3 deel van deze prijs. 
Je weet al hoe ik werk en je kent mij inmiddels al, dus ik denk dat we vrij snel en in flow mooie nieuwe beelden voor je kunnen maken! 
In ±30/40 minuten maak ik samen met jou voldoende mooie foto’s (minimaal 20) voor jouw business. Dat kunnen portretten zijn, sfeerbeelden, productfoto’s, eigen stockfoto’s, foto’s met figurant(en), wat er maar (in overleg) mogelijk is in jouw tijdsblok.

Op de locatie zorg ik (indien mogelijk) ook voor een fijne werkplek. Zo kun je op de shootdag je werk meenemen en terwijl je wacht op jouw beurt gewoon aan je bedrijf verder werken of gezellig netwerken met de anderen die ook weer voor de lens staan! Op deze pagina kun je een sfeerimpressie vinden van de locaties waar je uit kunt kiezen, en alle opties die per locatie ook kunnen verschillen. 
(tijdelijk i.v.m. huidige regelgeving helaas niet overal mogelijk om flexwerken of te netwerken)

herken jij dit ?

R

Je maakt veel gebruik van je beeldbank en wilt nog niet investeren in een volledige nieuwe shoot maar extra foto’s zijn welkom!

R

Je bent heel blij met je beeldbank, maar je mist wat nieuwe frisse portretten want je ziet er inmiddels anders uit.

R

Je biedt een nieuw product of nieuwe dienst aan en mist de foto’s om deze aan te bieden

R

Je wilt de sfeer van het huidige seizoen heel graag terugzien in je foto’s

R

Je wilt foto’s met figuranten om je klanten een nog beter beeld te geven van werken met jou

R

Je houdt van mijn fotografiestijl (!!) en je vindt het belangrijk om veel beelden van jezelf te hebben voor je marketing

dan zijn de beeldbank update dagen perfect voor jou!

Bekijk regelmatig deze pagina om de nieuwe locaties en data te ontdekken!

LOCATIE: HNK APELDOORN  
DATUM: dinsdag 29 juni a.s.
AANBOD: 7 PLEKKEN €497,- incl. haar&visagie

Een prachtige, veelzijdige, lichte en frisse locatie. Een locatie waar JIJ echt naar voren gehaald kan worden in een zee van licht. Knallend en net zo goed subtiel. Hier is zoveel mogelijk dat ik een gallery gemaakt heb waar je een impressie kan vinden van een aantal klanten die daar hebben staan shinen. Klik maar eens op deze link en bekijk de ongelooflijke mogelijkheden voor deze locatie. 

Het is een zeer geliefde locatie bij mijn klanten dus zorg dat je snel 1 van de plekken voor jezelf reserveert 
en dan bespreken we samen jouw wensen. Als je deze locatie boekt is dan is dit inclusief een mooie basismakeup van de visagiste! 

I.v.m. corona is er geen mogelijkheid om hier te flexwerken. Je komt eerder voor je visagie en dan kun je je rustig klaarmaken voor jouw shootmoment. We zullen met max 4 personen in de ruimte zijn en ik kan hierdoor makkelijk afstand houden. 

 

LOCATIE: op de veluwe! Buitenshoot 
DATUM: Donderdag 1 juli a.s.
AANBOD: 7 PLEKKEN €447,- incl. visagie

Wat is het toch prachtig om de natuur in je beeldvertaling mee te nemen. Wat is dan mooier dan de prachtige bossen en heide van de veluwe! Op deze locatie zijn mooie paden door het bos te vinden, paden over de heide, hoog gras, uitzicht vanaf een heuvel, prachtige klimbomen en er is een mooie ijzeren trap.
Klik hier maar eens voor een uitgebreide impressie.

Deze shoot is ideaal als jij je beeldbank verder wil uitbouwen met heerlijke beelden in de buitenlucht. En specifiek, beelden in de natuur. Wandelend, of juist met een klant aan het werk, mediterend of schrijvend, dansend op je blote voeten. Alles kan en alles mag!

In de natuur vind je veel beeldmetaforen voor het lopen van jouw pad, de seizoenen van het leven, het vinden van rust, enzovoort enzovoort! Deze mooie warme herfstkleuren zullen in mijn stijl van fotograferen nooit volledig jou als persoon overschaduwen, maar jij gaat zeker op in de natuur en de omgeving zal jouw licht versterken en dragen! 

 

GA IK JE ZIEN OP 1 VAN DE DAGEN?

Heb jij alles gelezen en denk jij JA!! ik wil mijn beeldbank updaten! Mail of bel mij om jouw tijdsblok te reserveren en je wensen te bespreken. Ik stuur je dan een link om jouw reservering definitief te maken en dan gaan we al jouw vette foto’s aanvullen met nog meer mooie beelden! 

Ik kijk er echt naar uit om weer met je te werken en kan niet wachten om je weer te zien en te spreken. 

Lieve groeten,

Marleen Sahetapy