Speciaal voor al mijn klanten!

de beeldbank UPDATEDAGEN

Terwijl ik mijn shoots van de afgelopen jaren aan het archiveren was, zag ik zoveel mooie ondernemers voorbij komen. 
Super gepassioneerde en inspirerende ondernemers. Ondernemers zoals jij! 
Ik heb enorm genoten van de samenwerking met jou. Misschien heb je vaker met mij gefotografeerd en heb ik
ook je event vastgelegd. En wellicht heb ik jou maar 1 keer ontmoet en heb je zo’n toffe beeldbank dat je
hier al heel lang mee vooruit kom.

Hoe dan ook, ooit stond je voor mijn lens en ik zou je daar heel graag weer zien.
Ik vind het geweldig om je beeldbank aan te vullen zodat je kan blijven knallen met je content
en jezelf steeds top of mind houdt bij je klanten, omdat je zichtbaar bent met jouw eigen beeld en connectie maakt met jouw verhalen!
DÁT …èn ik vind het ook gewoon heel gezellig en leuk om je weer te zien en spreken!

Zo kwam het idee van de beeldbank update dagen bij mij op!

wat houdt het in?

fotoshoots op diverse inspirerende locaties

Ik kom op zoveel toffe locaties, locaties waarvan jij wellicht denkt; Daar zou ik ook wel een paar foto’s willen maken voor mijn beeldbank.
Dat kan nu! Ik organiseer op diverse plekken in het land beeldbank update dagen.
Indien mogelijk zorg ik op de locatie voor een visagiste, een heerlijke inspirerende werkplek, koffie, thee en gezelligheid!
Als het een locatie is wat jou aanspreekt kun je daar jouw plek boeken. 

Mijn branded beeldbank pakketten starten vanaf €1799- maar je kunt al een update boeken voor ±1/3 deel van deze prijs. 
Je weet al hoe ik werk en je kent mij inmiddels al, dus ik denk dat we vrij snel en in flow mooie nieuwe beelden voor je kunnen maken! 
In ±30/40 minuten maak ik samen met jou voldoende mooie foto’s (minimaal 20) voor jouw business. Dat kunnen portretten zijn, sfeerbeelden, productfoto’s, eigen stockfoto’s, foto’s met figurant(en), wat er maar (in overleg) mogelijk is in jouw tijdsblok.

Op de locatie zorg ik (indien mogelijk) ook voor een fijne werkplek. Zo kun je op de shootdag je werk meenemen en terwijl je wacht op jouw beurt gewoon aan je bedrijf verder werken of gezellig netwerken met de anderen die ook weer voor de lens staan! Op deze pagina kun je een sfeerimpressie vinden van de locaties waar je uit kunt kiezen en alle opties die per locatie ook kunnen verschillen. 

herken jij dit ?

R

Je maakt veel gebruik van je beeldbank en wilt nog niet investeren in een volledige nieuwe shoot maar extra foto’s zijn welkom!

R

Je bent heel blij met je beeldbank, maar je mist wat nieuwe frisse portretten want je ziet er inmiddels anders uit.

R

Je biedt een nieuw product of nieuwe dienst aan en mist de foto’s om deze aan te bieden

R

Je wilt de sfeer van het huidige seizoen heel graag terugzien in je foto’s

R

Je wilt foto’s met figuranten om je klanten een nog beter beeld te geven van werken met jou

R

Je houdt van mijn fotografiestijl (!!) en je vindt het belangrijk om veel beelden van jezelf te hebben voor je marketing

dan zijn de beeldbank update dagen perfect voor jou!

Bekijk regelmatig deze pagina om de nieuwe locaties en data te ontdekken!

LOCATIE: CreativeLight Studio
DATUM:  maandag 20 november a.s.
AANBOD: €497,- incl. visagie

Heerlijk PAKKENDE PORTRETTEN, vanuit de prachtige studio in Apeldoorn. Ik ontvang je in mijn ruimte waar je in de watten gelegd wordt door de visagiste. Je bent daarna helemaal klaar om lekker pakkende en ‘plakkende’ portretten te schieten. 

Wil je een krachtig nieuw portret, nieuwe profielfoto’s, of komt er een lancering en wil jij een VET converterende salespage met een foto over de volle breedte. Kies jouw kleur en kom naar deze dag.  

De studio beschikt over diverse kleurrijke achtergronden, maar ook diep zwart of juist heerlijke frisse voorjaarskleuren.
Your vibe you choose!

Na afloop ontvang je een gallery met jouw foto’s waar je 5 foto’s uit kan kiezen die je in kleur en zwart wit ontvangt. Extra beeld afnemen is mogelijk tegen een speciaal gereduceerd tarief!

Bekijk via onderstaande knop de beschikbare plekken. Door te boeken bevestig je jouw eigen Beeldbank Update plek op deze locatie. Mail me als je meer informatie nodig hebt.

LOCATIE: CreativeLight Studio
DATUM:  dinsdag 21 november a.s.
AANBOD: €497,- incl. visagie

CELEBRATE & PARTY WITH ME!!
De feestdagen staan bijna voor de deur en daarom toveren wij de studio om tot een feestelijk aangeklede studio, met allerlei glitter en glans kleding en mooie feestelijke props.
Een perfecte setting voor jou om foto’s te maken waarmee jij je klanten een leuke aankondiging doet, iets feestelijks vertelt of wellicht je kerst/nieuwjaarsgroet laat vastleggen.

Het is in ieder geval heel erg fijn om ‘feest&vier’ foto’s in je beeldbank te hebben.

Na afloop ontvang je een gallery met jouw foto’s waar je 5 foto’s uit kan kiezen die je in kleur en zwart wit ontvangt. Extra beeld afnemen is mogelijk tegen een speciaal gereduceerd tarief!

Bekijk via onderstaande knop de beschikbare plekken. Door te boeken bevestig je jouw eigen Beeldbank Update plek op deze locatie. Mail me als je meer informatie nodig hebt.

LOCATIE: strand van Noordwijk 
DATUM: 
  volgend jaar nieuwe data

AANBOD: €497,- incl visagie

The beach is my happy place!
Resoneert dat met jou en jouw vibe? Wil je altijd al die heerlijke frisse zomerse strandbeelden in je beeldbank? Kom dan naar de speciale BEACH edition van de update dagen. 

Deze shoot is ideaal als jij je beeldbank verder wil uitbouwen met zomerse strandbeelden en sfeerbeelden van alles BEACH.

De voorbeelden hiernaast en op mijn site en socials vertellen je voldoende over wat je kan verwachten. Met deze shoot kan je jouw zomeraanbod promoten, je socials meenemen in de zomervibe.. ik heb er nu al zin in. 

We starten met een kennismakingsmomentje een drankje en visagie en daarna gaan we het strand op en maken prachtige foto’s waar je later uit kunt kiezen.

Na afloop ontvang je een gallery met jouw foto’s waar je 5 foto’s uit kan kiezen die je in kleur en zwart wit ontvangt. Extra beeld afnemen is mogelijk tegen een speciaal gereduceerd tarief!

Bekijk via onderstaande knop de beschikbare plekken. Door te boeken bevestig je jouw eigen Beeldbank Update plek op deze locatie. Mail me als je meer informatie nodig hebt.

LOCATIE: veluwe! Buitenshoot 
DATUM: volgend jaar nieuwe data
AANBOD: 8 spots €497,- incl. visagie

Wat is het toch prachtig om de natuur in je beeldvertaling mee te nemen. Wat is dan mooier dan de prachtige bossen en heide van de veluwe! Op deze locatie in Apeldoorn zijn mooie paden door het bos te vinden, paden over de heide, hoog gras, uitzicht vanaf een heuvel, prachtige klimbomen en er is een mooie ijzeren trap.

Deze shoot is ideaal als jij je beeldbank verder wil uitbouwen met heerlijke beelden in de buitenlucht. En specifiek, beelden in de natuur. Wandelend, of juist met een klant aan het werk, mediterend of schrijvend, dansend op je blote voeten. Alles kan en alles mag!

In de natuur vind je veel beeldmetaforen voor het lopen van jouw pad, de seizoenen van het leven, het vinden van rust, enzovoort enzovoort! Deze mooie natuurlijke kleuren zullen in mijn stijl van fotograferen nooit volledig jou als persoon overschaduwen, maar jij gaat zeker op in de natuur en de omgeving zal jouw licht versterken en dragen! 

Na afloop ontvang je een gallery met jouw foto’s waar je 5 foto’s uit kan kiezen die je in kleur en zwart wit ontvangt. Extra beeld afnemen is mogelijk tegen een speciaal gereduceerd tarief!

Bekijk via onderstaande knop de beschikbare plekken. Door te boeken bevestig je jouw eigen Beeldbank Update plek op deze locatie. Mail me als je meer informatie nodig hebt.

GA IK JE ZIEN OP 1 VAN DE DAGEN?

Heb jij alles gelezen en denk jij JA!! ik wil mijn beeldbank updaten! Boek dan snel je plek. Ik stuur je vervolgens een mail met alle ins en outs voor jouw update moment.  Ik heb nu al zin om al jouw vette foto’s aan te vullen met nog meer mooie beelden! 

Ik hoop je snel weer te zien en te spreken. 

Lieve groeten,

Marleen Sahetapy