we are making photographs, to understand what our lives mean to us.

Ik ben van oorsprong geen fotograaf, ik heb geen fotografie vakopleiding gedaan, sterker nog ik was docent geschiedenis en maatschappijleer op een middelbare school voor Havo en VWO. Ik was een verhalenverteller, een connector en een mentor.
Geen vakidioot want daar hebben we google voor.
Ik wilde de verhalen van de wereld en haar geschiedenis overbrengen en mijn leerlingen anders leren kijken naar het heden.
Want ‘Wie zijn geschiedenis niet kent begrijpt het heden niet’. 

Nu ik moeder ben heeft dit een nog veel diepere betekenis voor me gekregen. 
Want wat laat ik ze na? Wat heb ik verworven en wat geef ik door, als mijn tijd gekomen is, weten zij dan WIE ik echt ben?
Welke verhalen kunnen zij vertellen over mij, of over zichzelf? 
Ik denk aan wat mijn moeder mij en mijn zusje heeft nagelaten .

Mijn moeder had een gekke verslaving. De eerste digitale fotocamera? Zij had het. De eerste iphone? Zij had het.  Ze was dol op gadgets.
En 1 van de die gadgets was een mini samyo handcamera. Dat ding kon foto’s en filmpjes maken en zat zo goed als vastgeplakt aan haar hand. Wat hebben we om haar en haar gadgets gelachen. 

foto’s worden bewuste herinneringen en verhalen

leer fotograferen en editen in lightroom mobile met je iphone! 

ben jij een beelddenker, hou je van mooie beelden, krijg je inspiratie van beeld? hoe heerlijk is het dan als je zelf mooie beelden kan maken.

Meer dan 268 deelnemers hebben mijn online training gevolgd. De resultaten zijn echt TOF. De reacties zijn tot nu toe heel erg goed. Iedereen kan het goed bijbenen, maakt al na module 1 betere foto’s en tegen het einde van de training bewerken ze allemaal hun foto’s in een handomdraai. Ze gebruiken hiervoor soms de functies op de iphone zelf maar het resultaat is helemaal tof na het gebruik van LR mobile.

Helemaal geweldig is het feit dat je NU NOG mijn presets voor Lightroom kado krijgt bij de aankoop van deze training!

wat houdt de training in?

R

Module 1; je leert in 8 korte video’s de essentiële basislessen voor iphone fotografie

R

Module 2; ik laat je zien in 6 video’s wat mijn ingredienten zijn voor een goeie foto, vertel je over lichtgebruik, compositie en laat je meekijken op mijn telefoon terwijl ik foto’s maak. Ik geef je een kijkje in mijn keuken en ik leer je anders te kijken zodat je beter fotografeert.

R

Module 3; ik deel mijn liefde voor Lightroom met jou en in 4 korte video’s maak ik je helemaal wegwijs in het programma. Je gaat ZO genieten van deze module en de verbluffende resultaten van jouw eigen foto’s!

R

Module 4; We gaan een stapje verder in Lightroom. Ik leer je in 9 video’s over de speciale bewerkingstools in de app en je krijgt mijn eigen presets als BONUS om super snel te kunnen bewerken. Je krijgt serie presets ter waarde van €290,-  

R

Ik blijf de training tweaken en aanvullen. Er zijn wat bonus video’s onderweg over zelfportretten en mijn favoriete apps. En er is een bonus video “hoe vertaal je branding naar beeld” Al deze extra’s zijn voor jou toegankelijk.

R

Omdat ik weet hoe druk je bent, en ik weet hoe fijn het is om de tijd te hebben om te oefenen, krijg je onbeperkt toegang tot deze training. 

een volledige training iphone fotografie & fotobewerking.

deze training is praktisch, hands-on, ramvol met tips en tricks,
zeer goed te volgen, gelijk te implementeren
&
gewoonweg fun!! misschien zelfs verslavend 😉

De investering?

€97

Dit is echt een no brainer

 

268 ander ondernemers gingen je al voor!

ik zie je graag in de training!

Als voormalig docent geschiedenis weet ik als geen ander hoe beelden verhalen levendig maken. En hoe je verhalen overbrengt.
Ik ben en blijf een educator en kan niet wachten om jou wegwijs te maken in de wereld van (iphone)fotografie.

Jij mag van mij verwachten dat ik je alles helder en duidelijk uitleg. Zo niet dan kan je het in de facebook community aan mij en alle 250 anderen vragen. Je gaat deze training makkelijk en leuk vinden en ik weet zeker dat je je gaat verbazen over jouw eigen fotografie skills. Ik geniet van alle mooie resultaten die mensen die deze training hebben gevolgd delen in de fb-groep en online.

Kom er gezellig bij!

Lieve groeten,

Marleen Sahetapy