Bedrijf in beeld fotoshoot

 

Online zichtbaar, met foto’s die spreken. Die jouw ondernemersverhaal vertellen of bekrachtigen. Foto’s waar jij je goed bij voelt en jouw klant ziet wie jij bent. Een eigen beeldbank waar jij eindeloos mee kan variëren. Waarmee jij dagelijks, in een consistente stijl jezelf kan laten zien.

Ben jij online in beeld bij jouw klant? Weet je klant waarom het tof is om met jou te werken en hoe je te werk gaat? Weet jouw klant wie je bent? Welke energie je draagt, en voelt je klant die klik met jou bij het zien van je website of is de klant al weggeklikt?

Ik help jou om jouw (ondernemers)verhaal helder te krijgen. En vertaal dit naar de juiste beelden. Zodat jij online laat zien hoe je offline bent.

Als je mij langer volgt, dan weet je dat ik heel erg geloof in het hebben van een beeldbank. Of je nu een eenpitter (zzp-er) bent of een bedrijf runt met diverse teams. Een hoteleigenaar bent of een businesscoach. Iedere ondernemer die zichzelf online op de kaart wil zetten heeft een beeldbank nodig.

Ik geloof zó enorm in de kracht van je eigen Branded Beeldbank, dat ik al mijn andere pakketten heb geschrapt en altijd een Branded Beeldbank® lever.

Als ik zeg dat ik je Bedrijf in Beeld breng dan bedoel ik ook echt, dat ik jou en je bedrijf, in beeld breng! Ik wil je niets tekort doen en ècht helpen om jezelf, je bedrijf, je brand en je boodschap zichtbaar te maken met passende beelden. Zodat je na een shoot ècht op weg geholpen bent en niet naar huis gaat met 5 foto’s waar je wellicht heel blij mee bent, maar niet je volledige verhaal, consistent en met regelmaat, kan vertellen. Ik wil je keuzes geven en voldoende materiaal om te groeien en creatief te zijn met jouw content.
Ik ben met Marleen gaan werken om een beeldbank aan te kunnen leggen voor mijn bedrijf. Marleen werkt uitsluitend met daglicht en dat vind ik echt een toegevoegde waarde. Ze fotografeert het licht wat jij uitstraalt. Ik heb ervoor gekozen om thuis de foto’s te laten maken omdat ik van huis uit werk. En dat zie je terug in de foto’s. Ze stralen echtheid uit, plezier en waar ik op mijn gemak ben. De resultaten zijn dan ook bijzonder. Ik heb nu een fantastische beeldbank waar ik uit kan putten voor mijn website, social media en lanceringen. Marleen is een hele fijne fotograaf om mee te werken, een echte pro en iemand die het beste uit jou haalt tijdens de shoot. Het is een aanrader om met haar te werken als je je bedrijf en personal brand wilt boosten.
Marianne Hermsen

Businesscoach

Branded Beeldbank® Brons

Je hebt behoefte aan nieuwe passende portretten, wat foto’s waar je helemaal op staat, en sfeerbeelden die allen een juiste vertaling dragen van jouw brand?
Dan is dit het pakket voor jou! Je kan een vliegende start maken met een mini-beeldbank.

Portret Simone Levie

Branded Beeldbank® Zilver & Goud

Ik geloof dat iedere onderneemster het zichzelf waard moet vinden om te investeren in een eigen beeldbank. Een branded Beeldbank. Mensen kopen van mensen. Als jij jouw ideale klanten wil duidelijk maken waarom samenwerken met jou de beste keuze is, dan is dat niet enkel iets dat je kan vertellen, je moet het ze laten zien!
Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Waar sta je voor? Hoe is het om met jou te werken? Wat bied jij mij? En waarom doe jij wat jij doet? Vertel het niet alleen.. laat het zien!

Sowieso is het belangrijk om jezelf goed in het vizier van jouw ideale klant te brengen. Maak jezelf en je bedrijf zichtbaar. Er zijn mensen die zitten te wachten op dat wat jij te bieden hebt, maar als jij jezelf niet laat zien, kan niemand je vinden. Wil jij je eigen beeldbank zodat jij online jouw ideale klanten aantrekt en raakt? Start met zilver.. Of ga voor goud!

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW  reis en parkeervergoeding.
Heb jij andere wensen of ideeën? Zit jouw shoot er niet tussen? Neem contact op via mail voor een offerte op maat!

Let op (!)  Boek jouw shoot minimaal 4 weken van tevoren
want ik heb een max aantal shoots per maand en deze zijn snel gevuld!
Ben je een bestaande klant? Informeer naar de beeldbank updatedagen.

Wil jij je eigen beeldbank zodat jij online jouw ideale klanten aantrekt en raakt? Start met zilver.. Of ga voor goud!

Wat er met mij gebeurde toen Marleen mijn gloednieuwe beeldbank aanleverde, was heel bijzonder… Een gevoel waar ik niet op had gerekend. Het boorde een nieuwe creatiekracht aan. Ik heb die dag tot middernacht gewerkt aan mijn nieuwe quotes en verhalen!! Het bleef maar stromen. Eindelijk had ik beeld. En wat voor een beeld! Zo waanzinnig mooi, puur en écht! Ik heb soms niet eens doorgehad dat Marleen sommige foto’s maakte!

Deze beeldbank brengt mijn business extra tot leven. Die inspiratie had ik niet zien aankomen. Diepe dank hiervoor Marleen. Ik wil volgend jaar weer! 😉 Het is een cadeau voor mijzelf en mijn prachtige bedrijf.”

Doran van Veenendaal

Branding coach