klant ervaringen

Investeren in je eigen beeldbank is een waar geschenk voor jezelf en je bedrijf. Je hebt eindelijk kloppende beelden en kan vertellen en vertalen waar je voor staat en wat je kan betekenen voor je klanten. Je hebt voldoende beelden om dit consistent te doen, niet alleen op je website maar ook op je socialmedia kanalen naar keuze. Ik weet dat een beeldbank het mooiste kado is dat jij je business kan geven. Ik kan je daar veel over vertellen maar mijn klanten kunnen dat nog veel beter. Neem daarom een kijkje in de beeldbanken van mijn klanten en lees over hun ervaring.

|

“Ook al wist ik al heel lang dat een fotoshoot echt kan bijdragen aan je online presence, bleef ik het maar voor me uitschuiven. Want ja, het is toch ook wel spannend.. maar jeetje.. als ik had geweten wat voor dag het met Marleen zou worden dan had ik het eigenlijk al een jaar eerder willen doen! Hoe fijn is het dat zij gewoon snapt wat je als online ondernemer nodig hebt. Dat je helemaal niets hoeft uit te leggen of aan te sturen, maar dat je je volledig kunt focussen op het grote geheel en de visie die je wilt gaan uitstralen. Dat het een echte samenwerking is waarin je elkaar versterkt en grootste resultaten onvermijdelijk worden.

Zo heb ik dit hele proces ervaren en dat is terug te zien in de foto’s. Ik ben er mega trots op en gun iedereen een shoot met Marleen!”

Kirsten Boersma

|

“Wat een fijne shoot had ik met Marleen. Ik had bewust gekozen voor een beeldbank shoot. De whole package omdat ik mijn verhaal zowel op social media als op mijn website wilde ondersteunen met pakkend beeld. Ik had niet verwacht dat ik er meteen al zoveel gebruik van zou maken. Het is zo leuk om passend beeld uit te zoeken bij de verhalen en content die ik deel. Het versterkt mijn inspiratie om te schrijven én zichtbaar te zijn. Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor Marleen. Ze is heel professioneel en voelt bijzonder goed aan hoe ze de vertaalslag kan maken naar mijn onderneming. Veel mensen gaven aan dat ze echt MIJ zagen op de foto’s. Daarnaast is er een basis van vertrouwen en een soort moeiteloosheid waardoor het ook nog eens een hele gezellige dag werd. Ik kreeg een compliment dat ik mijn shoot goed had voorbereid maar dat komt mede door de scherpe en heldere vragen van Marleen en het voorwerk met behulp van haar videotraining. Met Marleen haal je warmte, veel ervaring en liefde voor fotografie in huis.”

Cecile Timmermans

|

“De beelden die Marleen maakt zijn waanzinnig. Ze trekken de aandacht, roepen emoties op en laten zien wie je bent en waar je voor staat. Elke dag ben ik dankbaar voor de beeldbank die ik samen met haar maakte. Ze geven voeding aan teksten en initiatieven en herinneren me aan mijn missie. Waanzinnig mooie beelden. Reden genoeg. Maar misschien vind ik Marleen zelf wel het grootste kado. Wat deze vrouw in no-time kan doen, het verbinden van mijn (soms warrig en diffuus) verhaal, naar heldere beeldverhalen; gebruik makend van de woorden die wou dat uit mijn eigen mond konden rollen…zij ZIET je echt. Ze ziet je, en vertaald het naar een beeldverhaal waardoor je ineens handen en voeten hebt aan de essentie van je eigen levenswerk.”

Leontine Boxem

|

“Waar moet ik beginnen om de Magic van Marleen als mens èn als fotograaf te omschrijven? Misschien gewoon met dit woord; Licht! Marleen speelt met licht, nee ze tovert ermee. Niet om het mooier te maken dan het is, hoewel dat gelukkig ook is wat er gebeurt. Maar ze zet het licht naar haar hand zodat het jou in het licht zet; je ziel en je zaligheidZodat anderen kunnen zien; ooh dat is wie ze is, dat is haar goud, zij is echt en ze intrigeert me omdat ik haar echt zie. Dat effect hebben haar foto’s niet alleen op bijvoorbeeld mijn klanten maar ook op mij, dat ik ook mezelf beter zie en ervan kan genieten dat ik in de spotlight sta. Zowel voor mijn beeldbank als mijn events heeft Marleen de meest kloppende, mooie en impactvolle foto’s geschoten. Ze heeft altijd een aura van rust en liefde om zich heen. Waarmee ze het beste in mij naar boven haalt en daarmee in beeld kan brengen. Ik houd van haar en haar werk en gun iedereen foto’s van Marleen. Om te zien hoe je eruit ziet door de lens van deze topfotograaf en zo jezelf volledig te laten zien aan de wereld die op je wacht!”

Dolly Heuveling van Beek