mentoring voor fotografen

10 jaar geleden liep ik het klaslokaal uit. Ik begeleidde mijn laatste 2 mentorgroepen naar 4vwo en had nog wat fijne gesprekken met collega’s. Leverde mijn administratie in en liet de boeken achter. Ik liep mijn lokaal uit, om fulltime te gaan ondernemen maar de passie voor inspireren, motiveren en kennisoverdracht is niet uit mij verdwenen.

Nog steeds vind ik het fijn om anderen op weg te helpen. Daarom ben ik mentor voor een aantal collegafotografen en ik heb nog ruimte mocht jij interesse hebben in mentoring.

Een mentorsessie of een traject is altijd maatwerk en zal afgestemd worden op jouw persoonlijke behoefte.
Op het gebied van creativiteit, workflow, techniek en last but not least marketing en ondernemerschap. Het eerste gesprek via skype is altijd om te inventariseren waar je staat en waar je heen wilt.

In dit gesprek leren we elkaar kennen, kun je voelen of wij een klik hebben en of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen. Vervolgens kun je kijken welk aanbod voor jou het beste is.

  • Een losse sessie omdat je een duidelijk knelpunt hebt dat wellicht al in 1 sessie verholpen kan. Zoals bijvoorbeeld extra tips in je techniek of workflow. 
  • Een traject van 3 of 6 maanden omdat jij bijvoorbeeld je techniek wil verbeteren, portfolio wil opbouwen en je basis wil neerzetten. Of als je gevorderd bent juist je business sterker wil positioneren, je zichtbaarheid wil vergroten, meer klanten en meer omzet wil.

Plan een strategiesessie in met mij, om te kijken of èn hoe ik jou verder kan helpen.

Plan een gratis strategiesessie in met mij,
om te kijken of èn hoe ik jou verder kan helpen.

Control your Camera

Een hele praktische workshop waar jij de basis van fotografie kan leren en controle krijgt over jouw camera. Gericht op ondernemers om zo zelf foto’s te maken voor alle online kanalen, website  enzovoort. Daarnaast kun je nu ook prachtige foto’s maken van alles wat jou dierbaar is. De kids die zo snel groot worden of jullie mooie reizen, als jij controle hebt over de basics van fotografie en jouw camera, dan staat de techniek je niet je meer in de weg!

Deze workshop is inclusief ondersteuning na afloop via videolessen in mijn online academy. Zo kun je bij thuiskomst altijd verder oefenen met alle theorie in heldere video’s tot jouw beschikking. 

Fotografie en Business

Heb jij je camera al goed onder controle en maak je al prachtige beelden en heb je zelfs al opdrachtgevers? Denk jij er aan om echt je passie te volgen en wil je (fulltime) als fotograaf aan de slag? Welke stappen in het ondernemerschap heb je dan als creatieveling te nemen? Als je van je hobby en passie wilt leven, zal je er ook naar moeten kijken als ondernemer.

In deze workshop ga je kijken naar je positionering, je ideale klant, je verdienmodellen, je prijzen, je marketing. Kortom hoe maak je van je passie een winstgevend bedrijf.

Masterclass Bedrijf in Beeld & Branded Beeldbank

Een masterclass voor fotografen die zich willen verdiepen en specialiseren in Zakelijke fotografie en het afleveren van een branded beeldbank.

Marleen is echt een briljante fotografe. Ze legt emoties zó mooi vast op foto’s dat je het gewenste voor ogen krijgt. Marleen heeft mijn branding vertaald naar fotografie en ik had mij geen fijnere en betere fotografe kunnen wensen!
Danielle Leuvering

Businesscoach

Plan een gratis strategiesessie in met mij,
om te kijken of èn hoe ik jou verder kan helpen.