educatie

10 jaar geleden liep ik het klaslokaal uit. Ik begeleidde mijn laatste 2 mentorgroepen naar 4vwo  en had nog wat fijne gesprekken met collega’s. Leverde mijn administratie in en liet de boeken achter. Ik liep mijn lokaal uit, om fulltime te gaan ondernemen maar de passie voor inspireren, motiveren en kennisoverdracht is niet uit mij verdwenen.

Nog steeds vind ik het fijn om je op weg te helpen. Onder andere door workshops, masterclasses en andere online trainingen om jezelf en je fotografie verder te ontwikkelen.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/AbhafAEcXec?rel=0&controls=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Control your Camera #basics

Een hele praktische workshop waar jij de basis van fotografie kan leren en controle krijgt over jouw camera. Gericht op ondernemers om zo zelf foto’s te maken voor alle social media kanalen, je website, blog, webshop  enzovoort.

Daarnaast kun je nu ook prachtige foto’s maken van alles wat jou dierbaar is. De kids die zo snel groot worden of jullie mooie reizen, als jij controle hebt over de basics van fotografie en jouw camera staat de techniek je in ieder geval niet je meer in de weg!

Deze workshop is inclusief ondersteuning na afloop via videolessen in mijn online academy.

Ik heb er nu al zin in om jou meer kennis te geven over de techniek zodat jij de foto’s kan maken die je in je hoofd al voor je ziet.

De workshop zal plaatsvinden in Apeldoorn.
Kosten € 325,- excl. btw.

De eerstvolgende workshop is op 29 oktober a.s. We starten met koffie of thee en een warm ontvangst om 10:00

Daarna duiken we in de theorie.

Na de lunch die we daar nuttigen gaan we lekker samen fotograferen. 

Wat moet je meebrengen:

  • Je camera
  • De gebruiksaanwijzing van je camera
  • Eventuele lenzen
  • 3 kleine items om te fotograferen.1 persoonlijk item dat betekenis voor je heeft in jouw ondernemersreis en onderdeel is van jouw ondernemersverhaal ( in mijn geval bijv. mijn eerste camera.
    1 klein item dat symbool staat voor jouw bedrijf of dienst of product (in mijn geval bijvoorbeeld een dierbare foto maar kan ook een product zijn)
    1 gebruiksvoorwerp dat je elke dag gebruikt in je dagelijkse routine of in je werk. Ook gerelateerd aan je onderneming of bedrijfsvoering. ( Voor mij bijvoorbeeld mijn iphone.. aan mijn hand vastgeplakt 🙂 )

 

Verder hoef je niets mee te brengen dan je leergierigheid en lekkere trek 😉

Meld je aan via de knop hieronder, dan is je plekje direct gereserveerd.

Photograph what you do & who you love

Jij hebt een mooie camera aangeschaft. Zo kun je foto’s maken voor je bedrijf. Voor je social media en je website. En dat is handig want dan kun je gelijk ook foto’s maken van je grote liefdes. Je gezin, je huisdier, jullie mooie reizen!

Document your life

De camera kan lekker veel met je mee en alles documenteren. Voor nu èn voor later. Maarrrrrr..  Hij staat op de automatische stand, want je hebt nog geen tijd kunnen maken om even uit te zoeken hoe alles werkt en wat je camera allemaal wel niet kan.

Oh I Get you

Het irriteert jou dat je zo’n mooie camera hebt, maar met dat ding maak je maar niet de foto’s die je wilt. Oh ik snap je! Dat is namelijk hoe mijn reis in de fotografie startte. Ik wist welke foto’s ik wilde maken maar niet hoe ik mijn camera zover kreeg !

Oh I Get you

De foto van mijn heerlijke maaltijd werd compleet verpest. Dan ging ineens die flitser af en leek mijn prachtig opgemaakte bord ineens super onsmakelijk!

Missed the moment

De grappige snelle momentjes en blikken van mijn kind, kon ik niet vangen want mijn camera stelde niet scherp op dat wat ik voor ogen had. En het moment was al voorbij..

Control your Camera

Kortom. Ik snap je frustratie en ook je wens om nu eens controle te krijgen over je camera. Schrijf je daarom in voor mijn workshop, en laat mij je helpen!

Zodat jij de foto’s maakt die je in je hoofd al voor je ziet. Foto’s voor je onderneming maar ook die belangrijke foto’s van je gezin en al je liefdes!

Doe jij mee?

xoxo Marleen.

Marleen is echt een briljante fotografe. Ze legt emoties zó mooi vast op foto’s dat je het gewenste voor ogen krijgt. Marleen heeft mijn branding vertaald naar fotografie en ik had mij geen fijnere en betere fotografe kunnen wensen!
Danielle Leuvering

Businesscoach

Plan een gratis strategiesessie in met mij,
om te kijken of èn hoe ik jou verder kan helpen.