Event in beeld fotoshoot

Organiseer jij voor jouw klanten een event? Geef jij een workshop? Of gewoon een netwerkborrel met gave sprekers? Laat dit vastleggen! Zo heb je beeldmateriaal van de mooie dag die je ook nog eens kan inzetten ter promotie van je volgende event! Het is ook dè manier om jou in actie te zien.

De interactie tussen jou en je klanten of cursisten. De sfeer tussen de deelnemers onderling, de prachtige locatie en goed verzorgde lunch, alles vastgelegd!

Investering

Ik kom per dagdeel van 3 uur fotograferen.
Het eerste dagdeel € 1200,-.
Een tweede en derde deel van 3 uur kost € 575,-

Ik maak sfeerbeelden, detailfoto’s van bijvoorbeeld jouw merchandise, actie en interactie foto’s en vertel het verhaal van jouw event of workshop.

Je ontvangt daarna een beeldbank met alle mooie foto’s in  hoge resolutie, met een online gallery en natuurlijk de mogelijkheid tot het aanmaken van een downloadgallery voor de aanwezigen van jouw event. Zo kunnen de deelnemers van jouw event met mooie foto’s jouw dag verder promoten op social media.

In het kort:

=
Kennismakingsgesprek
=
Fotoreportage per dagdeel (3 uur) op locatie naar wens
=

Mogelijkheid tot extra portretten van deelnemers,
je personeelsleden of team.

=

Mogelijkheid tot foto’s met jouw klanten samen zoals voor een fotowand.

=

50 foto’s per dagdeel, inclusief groepsfoto

=

Binnen 1 week een sneakpeek van jouw event

=

Online downloadgallery voor je deelnemers zodat je zelf geen werk hebt aan het leveren van de foto’s. 

=

Levering van de beeldbank van jouw event/workshop via Wetransfer

Deze beelden zijn geweldig goed in te zetten voor jouw branding en marketing.

Ik ben met Marleen gaan werken om een beeldbank aan te kunnen leggen voor mijn bedrijf. Marleen werkt uitsluitend met daglicht en dat vind ik echt een toegevoegde waarde. Ze fotografeert het licht wat jij uitstraalt. Ik heb ervoor gekozen om thuis de foto’s te laten maken omdat ik van huis uit werk. En dat zie je terug in de foto’s. Ze stralen echtheid uit, plezier en waar ik op mijn gemak ben. De resultaten zijn dan ook bijzonder. Ik heb nu een fantastische beeldbank waar ik uit kan putten voor mijn website, social media en lanceringen. Marleen is een hele fijne fotograaf om mee te werken, een echte pro en iemand die het beste uit jou haalt tijdens de shoot. Het is een aanrader om met haar te werken als je je bedrijf en personal brand wilt boosten.
Marianne Hermsen

Businesscoach

Heb jij net even andere wensen?