Event in beeld fotoshoot

Organiseer jij voor jouw klanten een event? Geef jij een workshop? Of gewoon een netwerkborrel met gave sprekers? Laat dit vastleggen! Zo heb je beeldmateriaal van de mooie dag die je ook nog eens kan inzetten ter promotie van je volgende event! Het is ook dè manier om jou in actie te zien.

De interactie tussen jou en je klanten of cursisten. De sfeer tussen de deelnemers onderling, de prachtige locatie en goed verzorgde lunch, alles vastgelegd! Ik leg al allerlei events vast vanaf 2013 want ik heb naast mijn huidige aanbod in het verleden ook heel veel bruidsfotografie, uitvaartfotografie en concertfotografie gedaan. Hierdoor kan ik elke situatie vastleggen en kan me naadloos aanpassen aan elke situatie.
Sinds ik mijn aanbod volledig heb gericht op ondernemers zijn het vooral de events, seminars, workshops en livedagen die ik vastleg. Enkele ondernemers waarvan ik (soms al jaren) de events van heb vastgelegd zijn: Simone Levie, Eelco de Boer, Annemiek Dogan, Anne Quaars, Mirjam Hegger, Briant & Jaldhara, IMU, Danielle Leuvering, Debbie Bernasco, Marja Boxhoorn, Rosanne Raubun en vele anderen.

Investering

Ik kom per dagdeel van 3 uur fotograferen.
Het eerste dagdeel € 1200,-.
Een tweede en derde deel van 3 uur kost € 575,-

Ik maak sfeerbeelden, detailfoto’s van bijvoorbeeld jouw merchandise, actie en interactie foto’s en vertel het verhaal van jouw event of workshop.

Je ontvangt daarna een beeldbank met alle mooie foto’s in  hoge resolutie, met een online gallery en natuurlijk de mogelijkheid tot het aanmaken van een downloadgallery voor de aanwezigen van jouw event. Zo kunnen de deelnemers van jouw event met mooie foto’s jouw dag verder promoten op social media.

In het kort:

=
Kennismakingsgesprek
=
Fotoreportage per dagdeel (3 uur) op locatie naar wens
=

Mogelijkheid tot extra portretten van deelnemers,
je personeelsleden of team.

=

Mogelijkheid tot foto’s met jouw klanten samen zoals voor een fotowand.

=

50 foto’s per dagdeel, inclusief groepsfoto

=

Binnen 1 week een ruime sneakpeek van jouw event, maar ook same day edits om gelijk te delen op  insta stories of elders op social media

=

Online downloadgallery voor je deelnemers zodat je zelf geen werk hebt aan het leveren van de foto’s. 

=

Levering van de beeldbank van jouw event/workshop via Wetransfer

Deze beelden zijn geweldig goed in te zetten voor jouw branding en marketing.

Marleen kan als geen ander de sfeer en de energie, die er op je event is, vertalen en vangen in haar foto’s. Met haar rustige en zachte energie beweegt ze zich als vanzelf en natuurlijk tussen de mensen. Marleen is altijd super easy, liefdevol, servicegericht en professioneel. Wij vertrouwen niemand anders het vastleggen van de magic in onze events toe.

Briant & Jaldhara

Therapeutische coaches voor ondernemers

Heb jij net even andere wensen?