Magisch mooie foto’s al na de eerste paar lesvideo’s!

Ik wil dat jij niet meer verlegen zit om beeld en nooit meer uren zoekt naar het perfecte gratis plaatje dat je kan downloaden.
Ik wil dat jij altijd je verhaal kan vertellen en dat kan ondersteunen met prachtig eigen beeldmateriaal.

Jouw verhalen maken de connectie met jouw ideale klant. Facts tell, but stories Sell!
Maar verhalen zonder beeld, missen impact op die drukke timeline van tegenwoordig. Beelden kunnen jouw verhalen versterken, context geven en  emotie teweeg brengen. Eigen beelden laden je verhalen met jouw energie!

Hoe ZONDE is het, als jij de plank misslaat in je zichtbaarheid en positionering omdat je het juiste beeld mist bij je waardevolle boodschap. Beeld is online ‘the missing link’ in krachtige communicatie en het voelbaar maken van jouw business en jouw brand.

Moet je hiervoor altijd een fotograaf inhuren? Welnee joh. Natuurlijk raad ik je aan om goede foto’s van jezelf te laten maken, maar om online je verhalen te delen kan jij heel goed zelf foto’s maken. In het moment. Direct wanneer je iets meemaakt of iets ziet dat je inspireert.

Maar waarom dan geen cursus fotografie met een spiegelreflexcamera maar een training fotograferen en editen met je telefoon?? Nou, dat is immers de camera die je (bijna) altijd bij je hebt. Zelfs in mijn geval. Ik sleep mijn dslr niet altijd mee. In #mijnbeeldbank, kun je meer dan 100 gratis foto’s downloaden. Enkele van die foto’s zijn gemaakt met mijn iphone al zal je dat niet zien.

En ik kan je leren om de foto’s zo te maken dat het niet te zien is dat je de foto met een telefoon hebt gemaakt. Want de smartphones van tegenwoordig zijn beestachtig goed. Alleen geldt hetzelfde als bij gewone camera’s. Als je weet wat je doet, doe je het pas echt goed 😉

leer fotograferen en editen in lightroom mobile met je iphone! 

Als ondernemer is het mega slim als jij zelf de skills leert om vette foto’s te maken voor
je brand & business

Meer dan 300 deelnemers hebben mijn online training gevolgd. De resultaten zijn echt TOF. De reacties zijn tot nu toe heel erg goed. Iedereen kan het goed bijbenen, maakt al na module 1 betere foto’s en tegen het einde van de training bewerken ze allemaal hun foto’s in een handomdraai. Ze gebruiken hiervoor soms de functies op de telefoon zelf maar het resultaat is helemaal tof na het gebruik van LR mobile.

Helemaal geweldig is het feit dat je NU NOG mijn presets voor Lightroom kado krijgt bij de aankoop van deze training!

wat houdt de training in?

R

Module 1; je leert in 8 korte video’s de essentiële basislessen voor smartphone fotografie

R

Module 2; ik laat je zien in 6 video’s wat mijn ingredienten zijn voor een goeie foto, vertel je over lichtgebruik, compositie en laat je meekijken op mijn telefoon terwijl ik foto’s maak. Ik geef je een kijkje in mijn keuken en ik leer je anders te kijken zodat je beter fotografeert.

R

Module 3; ik deel mijn liefde voor Lightroom met jou en in 4 korte video’s maak ik je helemaal wegwijs in het programma.
Je gaat ZO genieten van deze module en de verbluffende resultaten van jouw eigen foto’s!

R

Module 4; We gaan een stapje verder in Lightroom. Ik leer je in 9 video’s over de speciale bewerkingstools in de app en je krijgt mijn eigen presets als BONUS om super snel te kunnen bewerken. Je krijgt serie presets ter waarde van €290,-  

R

Ik blijf de training tweaken en aanvullen. Er zijn wat bonus video’s onderweg over zelfportretten en mijn favoriete apps. En er is een bonus video “hoe vertaal je branding naar beeld” Al deze extra’s zijn voor jou toegankelijk.

R

Omdat ik weet hoe druk je bent, en ik weet hoe fijn het is om de tijd te hebben om te oefenen, krijg je 1 jaar(!!) toegang tot deze training. 

een volledige training
smartphonefotografie & fotobewerking.

deze training is praktisch, hands-on,ramvol met tips en tricks,
zeer goed te volgen, gelijk te implementeren
&
gewoonweg fun!! misschien zelfs verslavend 😉

De investering?

nu nog  €147,-

Dit is echt een no brainer

 

326 andere ondernemers gingen je al voor!

ik zie je graag in de training!

Als voormalig docent geschiedenis weet ik als geen ander hoe beelden verhalen levendig maken. En hoe je verhalen overbrengt.
Ik ben en blijf een educator en kan niet wachten om jou wegwijs te maken in de wereld van (iphone)fotografie.

Jij mag van mij verwachten dat ik je alles helder en duidelijk uitleg. Zo niet dan kan je het in de facebook community aan mij en alle anderen vragen. Je gaat deze training makkelijk en leuk vinden en ik weet zeker dat je je gaat verbazen over jouw eigen fotografie skills. Ik geniet van alle mooie resultaten die mensen die deze training hebben gevolgd delen in de fb-groep en online.

Maar… als je ECHT jezelf een kado wil geven, boek deze training dan in combinatie met een livedag.

Kom er gezellig bij!

Lieve groeten,

Marleen Sahetapy