Wauwwww! Wat is het hier prachtig!

Het is 26 juni 2015 als ik met mijn auto het terrein op rij van Kasteel de Vanenburg. Een prachtig mooi wit gebouw zie ik voor me met een immens grote tuin. Mijn eerste reactie? Wauwwww! Wat is het hier prachtig! Het is nog erg vroeg maar de zon laat zich al zien en het belooft een hele warme zonnige dag te worden. Dus dat is al een heel mooi begin!

Enkele weken eerder ontving ik een berichtje van Jeremy of ik op 26 juni eventueel nog een plek in mijn agenda vrij had. Dat had ik nog wel! Meestal komen de boekingen voor een bruiloft al maanden tevoren maar een enkele keer word ik blij verrast met een bruiloft. Dit was er zo eentje! Echt een kadootje, bedacht ik me toen ik het terrein op reed. Wauw.. Lucky me dat ik vandaag hier mag werken!

Jeremy en Jessica verbleven reeds op het terrein van Kasteel de Vanenburg. Het is namelijk ook een prachtig hotel, met meerdere restaurants, een trouwlocatie en een feestlocatie. Alles op 1 plek! Een waanzinnig mooie plek bovendien! Ik loop naar de bruidssuite en tref daar Jessica al geheel in de voorbereiding. Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 01 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 02 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 03 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 04 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 05 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 06 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 07 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 08

“Ook de boys maken zich klaar”

In het andere huisje tref ik Jeremy en zijn 2 zoons. Ook al bezig om zich om te kleden voor het grote moment. Hoewel dat bij de heren meestal (en nu ook) vrij gemakkelijk gaat en een stuk relaxter, maakten de jongens zich wel heel een klein beetje druk over hun haar.. én of ze Bob de Bouwer wel konden afkijken terwijl papa ze in de kleren stak.

Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 10 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 11 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 12 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 13

“The first Look”

En dan is het tijd voor ’the first look!’ De heren vergezellen hun papa en inmiddels is ook de dochter van Jessica terug van de kapper. Vol verwachting staat iedereen te wachten. Zelfs hun kinderen durven bijna niet te kijken.. zoooo spannend vinden ze het! Jessica staat bovenaan de trap van het mooie Kasteel en ze kan niet wachten om naar beneden te lopen. En ook Jeremy wordt de spanning bijna teveel. Maar dan is het eindelijk zover!

Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 14

Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 17Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 16 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 15

“Gezien, Gekust, Genoten!”

De spanning is eraf.. ze hebben elkaar gezien.. gekust.. en genoten van de verrassing!! Na dit moment is er nog veel tijd om samen de prachtige tuinen van Kasteel de Vanenburg te ontdekken. Ik neem ruimschoots de tijd om het prachtige koppel te fotograferen en natuurlijk hoe zij een nieuw gezin vormen met haar dochter en zijn zoons.
bruidsfotografie Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 19 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 20 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 21 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 22 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 23 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 24 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 25Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 26 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 27 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 28Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 31

“Hoe mooi kan je leven zijn als meisje!”

Na de uitgebreide fotoshoot alleen met het bruidspaar en de kinderen, maakt iedereen zich klaar voor de ceremonie. Achterin de mooie tuin, is een schattig klein theehuisje waar de ceremonie gaat plaatsvinden. Er zijn nog wat bruidsmeisjes die ook vol spanning klaar staan voor hun belangrijke taak.. voorop lopen, prachtig zijn, stralend en lachend de weg volstrooien met rozeblaadjes. Hoe mooi kan je leven zijn als meisje!
Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 33 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 34 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 35

“Eventjes waande je je op Sicillie “

Het was een hele mooie ceremonie waar iedereen van meegenoot. Vrienden en familie, zelfs familie overgevolgen vanuit Sicilië, genoten van het weer, de locatie en de hereniging met elkaar. Het was echt heel erg warm, en met de Italiaanse klanken op de achtergrond waande je je soms bijna op Sicilië. Wat is het toch een prachtige taal.

Er was tijdens de ceremonie ook ruimte en aandacht voor de kinderen die ook hun ja-woord mochten geven en hun handtekening op de huwelijksakte mochten zetten.
Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 37 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 38 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 39 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 42 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 43 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 44 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 45 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 46 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 47

“En dan nu.. Taart!”

Terwijl de ceremonie gaande was, maakte het personeel van Kasteel de Vanenburg het terras klaar voor wat te drinken. Maar iedereen wachtte natuurlijk op het moment dat de mooie taart aangesneden zou worden! In de heerlijke tuin, onder het genot van lekkers en elkaar is er tijd om bij te kletsen en foto’s te maken. Voor de kinderen is het natuurlijk vooral een uitdaging om ‘schoon’ te blijven tijdens het ravotten in deze mooie tuin! Als de avond valt verplaatst het hele gezelschap zich naar een kleine feestboerderij, ook op dit terrein waar een smakelijk buffet en barbeque op ze wacht… met natuurlijk een geweldig spetterend feest met de band Remmen Los!

Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 49 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 50 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 51 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 52 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 53 Marleen Sahetapy Fotografie - Bruidsfotografie JJ 54

 

Lieve Jeremie en Jessica,

Bedankt dat ik jullie bijzondere dag mocht bijwonen en vastleggen. Ik hoop dat jullie de foto’s nog vaak terugkijken en dan mogen terugblikken op een warme mooie dag.
Ik heb inmiddels begrepen dat jullie een kleintje verwachten samen! Van harte gefeliciteerd en ik wens jullie nog vele gelukkige warme zomers toe zoals op deze mooie dag vorig jaar!

Liefs,

 

Marleen

 

Ga je binnenkort ook trouwen en wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Klik dan hier!