Op een mooie zomeravond in Kusadasi..

Jeffrey en Raluca hebben elkaar ontmoet tijdens een mooie zomervakantie in Kusadasi. Je kan wel stellen dat de vonk is overgeslagen onder de warme Turkse zon een aantal zomers geleden. Deze zomer wordt wel een hele speciale want ze gaan deze zomer elkaar het jawoord geven. Ze hebben mij ruim een jaar geleden al gevraagd om hun bruidsfotografe te zijn en natuurlijk vind ik dat geweldig! Ze zijn erg georganiseerd en willen alles graag op tijd en goed geregeld hebben. Niet zo gek ook want Raluca werkt als laborante, dus stipt en secuur zijn is wel aan haar besteed. Voor de bruiloft hebben ze het regelen uitbesteed aan een weddingplanner, en wel Glitter Events. Voor mij geen onbekende dus ik weet al dat er op de bruiloft een hele fijne samenwerking is met de weddingplanner.

Zomerse bruiloft

In juli gaan ze trouwen en dat wordt een hele speciale bruiloft want Raluca is van oorsprong Roemeense en natuurlijk komt de familie over naar Nederland om dit allemaal mee te maken. We hebben met de loveshoot alvast een paar mooie foto’s gemaakt om te wennen aan elkaar en aan mijn camera. Jullie liefde vastleggen is geen moeilijke opgave want het spat er vanaf!

Succes met de laatste voorbereidingen voor jullie bruiloft en ik zie jullie snel! Marleen Sahetapy Fotografie | Loveshoot Jeffrey & Raluca 06Marleen Sahetapy Fotografie | Loveshoot Jeffrey & Raluca 01 Marleen Sahetapy Fotografie | Loveshoot Jeffrey & Raluca 02 Marleen Sahetapy Fotografie | Loveshoot Jeffrey & Raluca 03 Marleen Sahetapy Fotografie | Loveshoot Jeffrey & Raluca 04 Marleen Sahetapy Fotografie | Loveshoot Jeffrey & Raluca 05

 

Ga je ook trouwen of heb je interesse in een Loveshoot om de liefde te vieren? Neem contact met mij op! Ik vind het altijd bijzonder om de liefde vast te leggen tussen mensen en doe dit ook heel graag voor jou. Je kan hier klikken voor meer informatie. Mail of bel gerust als je nog vragen hebt.

Lieve groet,

handtekeningmarleen