Enkele weken geleden had ik een afspraak in Amsterdam. Omdat ik de dag erop geen afspraken in de agenda had staan besloten manlief en ik door te rijden naar Zandvoort. Mijn zusje en haar man wonen daar en een dagje uitwaaien op het strand leek ons een heerlijk vooruitzicht. Het is natuurlijk geen straf om naar het strand te gaan maar dit weekend was het ook nog eens prachtig helder weer met een klein zonnetje en dan is het tóch ietsiepietsie leuker!

Na een hele luie ochtend met een uitgebreid ontbijt en heel veel thee en koffie liepen we richting het strand en ik besloot op het laatste moment om mijn camera mee te nemen. We kletsen en wandelen van strandtent naar strandtent, ofwel van broodje naar broodje, om te eindigen met een warme chocolademelk + slagroom 😀 De wind blies ons zowat van de boulevard af maar de zon scheen dapper door de wolken heen. Terwijl onze mannen nog wat happen trek ik mijn zusje mee naar buiten.

“Kijk es wat een prachtig licht!! Kom heel effe..!! Toe dan, 5 minuutjes foto’s maken van je buik!” Mijn zusje is op dat moment bijna 7 maanden zwanger en ook al was ze er niet op gekleed en hadden we geen buikfoto’s in de planning, als het licht mooi is, de locatie tof, én ik heb mijn camera mee… sorry dan heb je geen excuus! Braaf volgde ze me naar buiten en trok ondanks de koude wind even haar jas uit voor een paar klikjes! De échte, “geplande” bolle buikfoto’s, moeten dus nog gemaakt worden (binnenkort) maar goed.. deze ‘5 minutes of fame’ mogen er ook best zijn!

Zusje wat draag je mooi en wat kijk ik uit naar de kleine!! <3

Bolle Buik | Marleen Sahetapy FotografieBolle Buik | Marleen Sahetapy FotografieBolle Buik | Marleen Sahetapy FotografieBolle Buik | Marleen Sahetapy FotografieBolle Buik | Marleen Sahetapy Fotografie Bolle Buik | Marleen Sahetapy FotografieBolle Buik | Marleen Sahetapy Fotografie

Wat vond je van deze bolle buik foto’s? Laat je reactie hieronder achter ik hoor graag van je! Ken je iemand die zwanger is of ben je zelf zwanger? Boek dan nu je bollebuiksessie bij mij en als je je inschrijft op mijn mailinglijst dan kan je ook een fotosessie winnen!!

Ik zie je reactie graag tegemoet!
Lieve groet,

handtekeningmarleen