Lente in de lucht!

Heerlijk! Zo af en toe komt het zonnetje door en dan ruik je gewoon dat de lente in aantocht is. Ik kan niet wachten, ik ben de grijze dagen wel beu. Tijd voor blauwe luchten en een voorjaarszonnetje! Lekker naar buiten om mooie foto’s te maken op locatie met heerlijk vers groen aan de bomen. Meer en vooral langer licht. Laat die lente maar snel komen!

Bij mij thuis is het begin van de lente altijd een extra feestelijke dag. Het is namelijk de verjaardag van onze dochter.  Ze wordt alweer 7 jaar. Wat is dat snel gegaan! Ik fotografeer ondertussen zoveel mogelijk om alles later te herinneren, of om later te kunnen laten zien aan haar en het verhaal achter de foto te vertellen.

Mijn dochter vond mij gek toen ik deze foto’s nam 3 jaar geleden, ja ik dacht ook niet dat ze bewaard zouden worden… ach het is ‘gewoon een foto’ van ons avondritueel, tandenpoetsen, boekje lezen en naar bed. Niks bijzonders toch? Maar nu mogen we vaak alleen toekijken hoe ze haar tanden poetst en dat ‘bekkie’ is nu alweer helemaal anders nu haar melktandjes langzaam vervangen worden door ‘grotemensentanden’. Deze fotocollage in nú al dierbaar.

Collage Mahina 07

Wat is jouw meest dierbare foto?

Als ik mijn meest dierbare foto opzoek uit mijn jeugd, dan is dat echt niet mijn oude schoolfoto, of die in mijn nieuwe outfit met mijn haren helemaal ‘tof’.. Nee het zijn die vele foto’s waar fijne herinneringen aan vast zitten. Die foto’s wil ik mijn dochter ook geven en dus documenteer ik ons dagelijks leven voor ‘later’.

En dit doe ik ook heel graag voor jou.. momenten vastleggen bij jou thuis. De dagelijkse dingetjes, de gezellige wandeling, het verhaaltje voor het slapengaan, een broodje tussen de middag of samen met papa koken.

zoe02
Lifestyle fotosessie voor €199,00!

Lijkt jou een zo’n fotoreportage ook leuk? De hele maand maart is de lifestylefotosessie te boeken voor €199,00 i.p.v. € 295,00. Het is echt een geweldig mooie manier om jullie gezinsleven op dit moment vast te leggen. De tijd vliegt voorbij en wil je daarom ‘nu’ vastgelegd hebben voor ‘later’? Bel me dan op en dan maken we een mooie lifestylereportage bij jou thuis of op welke favoriete plek dan ook.

Ik hoor graag van je!
Lieve groet,

handtekeningmarleen

 

 

ps. Als je mijn nieuwsbrief ontvangt, dan weet je dat ik elke maand een kadootje verloot onder alle inschrijvers en nu de maand februari achter ons ligt werd het tijd om via de emailnieuwsbrief kenbaar te maken dat de online randomchecker weer 2 namen heeft gekozen. Schrijf je in om volgende maand kans te maken!

De februariprijs