Enige tijd geleden heb ik deze blog geschreven over mijn neef Nadus en zijn vrouw Thea. Na het plotseling overlijden van hun zoon Silvan kwamen zij in contact met Stichting Make a Memory die prachtige foto’s maakten van hun zoon. Deze foto’s zijn nog dagelijks een prachtige herinnering en grote vertroosting voor Nadus en Thea.Marleen Sahetapy Fotografie | Stichting Make a Memory

16 september vertrekken Nadus en Thea, met Team Silvan en vele vrienden en familieleden naar Frankrijk om met heel veel anderen samen de Mont Ventoux te beklimmen per fiets. Dit alles doen ze ter nagedachtenis aan hun zoon Silvan en natuurlijk om Make a memory te sponsoren zodat deze stichting het werk kan voortzetten. Ik wil ook graag een bijdrage leveren samen met jullie!

Zoals bij vele anderen worden de meeste kiekjes gemaakt op mijn telefoon. In de drukte van de dag kan het me soms ontgaan en dan vergeet ik een foto te maken van dat losse tandje ofzo.. maar dan maak ik snel een kiekje met mijn iphone. Toch maak ik ook bewust veel tijd vrij om met mijn camera portretjes te schieten van mijn dochter (en soms ook van vriendinnetjes die komen spelen) Als Mahina zin heeft gaat ze er echt voor zitten! Maar vaak schiet ik de foto’s gewoon stiekem 😉 Ik wil graag dat koppie vastleggen. Vooral als haar gezichtje weer zo veranderd is. Zoals nu de melktandjes plaats maken voor de ‘grote-mensen-tanden’, of als ze heel geconcentreerd aan het lezen is of tekenen. Al deze portretjes zijn me erg dierbaar en ik denk dat vele andere moeders en vaders ook blij zullen zijn met pure portretjes.

Daarom heb ik een speciale aanbieding voor jullie.
Op 29 augustus en op 5 september a.s. organiseer ik een dag vol “Pure Portretjes”.
Je kan dan een minishoot boeken voor je kind(eren) tegen een scherpe prijs en nóg mooier, ik zal de opbrengst van deze twee dagen doneren aan Team Silvan.

“Make your memory voor stichting make a memory”Marleen Sahetapy Fotografie | PURE PORTRETJES

Reserveer een minishootplekje voor jouw kind voor €35,00 per kind en steun daarmee gelijk het werk van Stichting Make a Memory via Team Silvan.
Minishoot duurt ±20 minuten en er zijn 12 plekjes te boeken per dag. (het derde kind krijgt 50% korting)

Reserveer dus tijdig! Je mag aangeven of je voor of na de middag wilt reserveren en indien mogelijk hou ik daar rekening mee. Daarnaast mag je kiezen voor een binnen of buitenlocatie. Na de shoot ontvang je een link naar je eigen online gallery en daar kan je van alle foto’s afdrukken bestellen of andere fotoproducten. Maar je krijgt van mij ook 3 Hoge Resolutie bestanden naar keuze en natuurlijk is er een mogelijkheid om meer bestanden af te nemen.

Voor het reserveren of meer informatie bel mij of mail naar info@marleensahetapy.nl
Kijk op www.makeamemory.nl voor meer informatie over wat de stichting doet, op www.teamsilvan.com om dit team te steunen & klik op www.opdepedalen.nl voor meer info over de fietstocht en de beklimming van de Mont Ventoux.

Ik hoop je te ontmoeten op de pure portretjesdagen en zou het leuk vinden als je deze actie steunt door het te delen op je social media kanalen of een reactie achter laat. Alvast heel veel dank!!

 

Lieve groet,

handtekeningmarleen