Ik heb jullie in mijn eerste blog al eens verteld hoe geweldig ik Rosanne van Stijlvolcreatie vind. Zij is echt een onderneemster met lef. Als je haar site bekijkt en ziet wat ze allemaal doet, haar jonge leeftijd ontdekt en haar lijst met referenties, dan kan je niet anders dan bewondering hebben voor haar.

En dat heb ik ook. Ze heeft mij enorm geholpen met mijn online presentatie. Want hoewel facebook heel goed werkt is je website toch echt je ‘winkelruit’, je visitekaartje. Ik ben zo ontzettend blij met mijn site! Ik gun iedere ondernemer iemand als Rosanne die je verder helpt met je website. Ze denkt met je mee en ze heeft ontzettend veel kennis en creatieve ideeën.

Ik heb in korte tijd enorm veel geleerd over wordpress. Daarnaast heeft ze me geleerd te werken met mailchimp en canva. Als je alles bij elkaar optelt, heeft ze mij en mijn business niet alleen geholpen.. maar echt gelanceerd! Na het goed neerzetten van mijn site en een gedegen workflow achter de schermen met canva en mailchimp ben ik in korte tijd enorm gegroeid. Ik kan daarnaast nog steeds met al mijn vragen bij haar terecht en met een mailtje, telefoontje of instructiefilm heeft ze me zo weer verder geholpen.

Voor de zomervakantie zochten we elkaar op. Rosanne had nieuw fotomateriaal nodig voor haar website en ze had me ook wat te vertellen. Het was een warme dag en samen met mijn dochter reed ik naar de locatie waar we hadden afgesproken om nieuwe foto’s te maken. Een andere setting en een andere sfeer, daar was ze heel duidelijk over.

Marleen Sahetapy Fotografie | Zakelijk Portret StijlvolCreatie 03 Marleen Sahetapy Fotografie | Zakelijk Portret StijlvolCreatie 01 Marleen Sahetapy Fotografie | Zakelijk Portret StijlvolCreatie 04

Rosanne vertelde me dat ze haar droomreis ging maken. Een heerlijke lange reis naar Indonesië. Dat was iets waar ze al heel lang naar uit keek en echt een wens van haar was. Ze wilde dit gaan waarmaken en ging ervoor. Ondanks alle drukte en de vele klanten die ze heeft, besloot ze om toch ruimte te maken in haar agenda om haar droom waar te maken.

Marleen Sahetapy Fotografie | Zakelijk Portret StijlvolCreatie 09 Marleen Sahetapy Fotografie | Zakelijk Portret StijlvolCreatie 08 Marleen Sahetapy Fotografie | Zakelijk Portret StijlvolCreatie 07 Marleen Sahetapy Fotografie | Zakelijk Portret StijlvolCreatie 05 Marleen Sahetapy Fotografie | Zakelijk Portret StijlvolCreatie 06

Ze ging daarnaast ook nadenken hoe ze meer onderneemsters kan helpen met een mooie website. Want dat is voor veel onderneemsters ook een soort van droom. De perfecte website voor jouw bedrijf is altijd zo’n ‘dingetje’ dat blijft liggen.. of wat een klap geld kost en dan kan je het niet eens zelf aanpassen of onderhouden.. Rosanne is van mening dat iedereen een mooie website verdient en wilt ook veel onderneemsters bereiken en overtuigen dat het echt geen droom hoeft te zijn. Met haar hulp en kennis kan iedereen dit.. en geloof me.. ik ben echt verbaast wat ik in korte tijd heb geleerd.. dat kan jij zéker weten ook!!

En nu maakt Rosanne het ook nog eens heel erg toegankelijk want ze heeft een speciaal online programma gemaakt voor vrouwelijke onderneemsters die een droomwebsite werkelijkheid willen zien worden. Ze heeft in haar vakantie niet stilgezeten! Ik zie hoe ze de foto’s gebruikt heeft op haar site en hoe ze bijna klaar is voor de grote lancering 7 september a.s.

stijlvolcreatie 01

Zoals ik al zei; ik gun iedere onderneemster een duwtje in de rug en iemand als Rosanne die je helpt om je bedrijf echt te lanceren. Ben jij onderneemster en is een eigen website, helemaal naar jouw wens en smaak, makkelijk door jezelf te onderhouden en met super ‘helpdesk’ ook een droom van jou? Schrijf je dan zeker in voor haar online programma. Kijk voor meer informatie op www.designyourdream.nl en op www.stijlvolcreatie.nl

stijlvolcreatie 02Zorg ook dat je morgen Facebook checkt voor een speciale aanbieding van Rosanne! Ik vond het super om de nieuwe foto’s te mogen maken en ben benieuwd hoe ze straks op haar site gebruikt gaan worden. Daarnaast werk ik samen met Rosanne en als je VIP klant bij haar wordt zal ik ook voor jouw droomwebsite de foto’s verzorgen. Gun jezelf de website van je dromen en een geweldige backup van Rosanne en haar netwerk aan klanten. Ik hoop je te ontmoeten in het Vip programma van Rosanne.

Lieve groet,

handtekeningmarleen