Ik ontving een mail van Susanne Koopmans van Yalisa’s Bruidsmode, of ik interesse had om mee te werken aan een styled shoot georganiseerd door Mariska Korpel van Always Love Events. Ik heb al vaker gefotografeerd voor Susanne en Mariska, dus ik wist dat dat sowieso weer een gezellige middag zou worden. Toen vertelde ze dat ze dit keer een fotoshoot wilde in ‘Country Style’ –thema, beetje Cowboy/Cowgirl stijl, met paarden en een heuse stal met hooi om daar wat sfeer foto’s te maken.

Wie wilt dat nou missen!? Uh..Nou ik misschien..
Als je mij goed kent dan weet je dat je mij ECHT niet in de buurt van paarden, koeien, varkens, honden, katten, vogels, ..
Oke.. je moet mij echt niet in de buurt hebben van ‘dieren’ in het algemeen. Ik ben niet echt dapper rond dieren en dat voelen ze gewoon aan denk ik. Ik vind ze leuk op plaatjes en daar mogen ze blijven 😀

Bij mij doen dieren altijd iets waarvan het baasje dan zegt: “nou jaa?? Dat doet ‘ie normaal nooit hoor!!”
“Nou jaa..” bij mij dus wel.

Zo had ik op 4 jarige leeftijd een zwarte kat in mijn gezicht hangen, beet een vogel in mijn oorschelp, keek een rat mij arrogant aan op het Leidseplein in Amsterdam en viel ooit een muis tussen een plafondplaat vandaan precies op het toetsenbord van mijn iMac, waarop ik zat te typen.

Oke tot zover een aantal van mijn trauma’s. Je snapt het wel.. terug naar de Styled Shoot

Marleen op een boerderij is dus geen goede match. Maar.. ik wist gewoon dat dit wel hele mooie plaatjes zou opleveren en dan ben ik toch geneigd om mijn grenzen te verleggen (lees: angsten te trotseren) 😉
Daarbij werk ik heel graag samen. Dat is gewoon heel gezellig, je leert er enorm veel van en je helpt elkaar op weg, geweldig toch? Je hebt hulp van een team, waar je anders toch best veel alleen werkt, je werkt met modellen en niet met een echt bruidspaar dus kun je heel fijn oefenen met diverse poses. Alles is ‘nep’ dus je hebt geen stress dat je op het ‘moment supreme’ te laat bent met het vastleggen van het jawoord omdat je batterij leeg is of het kaartje vol.

Tijd en ruimte om te ‘spelen’ met je de modellen, de omgeving en het licht. Gaan met je camera, oefenen met de prachtig opgemaakte bruidjes en je creativiteit laten gaan. Ik kan het iedereen aanraden om samen te werken in een styled shoot.

Ik mailde Susanne dus terug dat ik zeker van de partij wilde zijn. Het team dat Susanne en Mariska geregeld hadden maakten het tot een leuke en gezellige middag. Susanne bracht de mooie jurken mee van Yalisa’s Bruidsmode, Arieta Hoek van Bliss Visagie verzorgde haar & make up en Linda van den Brink van Yummie Sweet Cakes kwam met twee prachtige taarten passend in het thema. Anouk Potgieter en Mariska Gorpel stonden voor de lens en Manege Voorst stelde de locatie beschikbaar en de paarden.

Het was weer top samenwerken met jullie! De paarden bleven mooi op afstand en waren toch niet zo heel erg eng 🙂 Ik heb enorm genoten en heb er ook weer veel van geleerd. Bedankt iedereen!!

Organisatie: Always Love Events
Jurken en Accessoires: Yalisa’s Bruidsmode
Visagie en Haarstylist: Bliss Visagie
Locatie: Manege Voorst
Taart: Yummie Sweet Cakes.

Organiseer jij een styled shoot en kan ik je helpen met de fotografie? Neem contact met mij op want het lijkt mij heel leuk om met je samen te werken. Ken jij iemand die gaat trouwen of ga jij zelf trouwen? Deel de blog met diegene of reageer onderaan. Ik hoor graag van je!

Barnwedding Styled shoot | Marleen Sahetapy Fotografie Barnwedding Styled shoot | Marleen Sahetapy Fotografie Barnwedding Styled shoot | Marleen Sahetapy Fotografie Barnwedding Styled shoot | Marleen Sahetapy Fotografie Barnwedding Styled shoot | Marleen Sahetapy Fotografie Barnwedding Styled shoot | Marleen Sahetapy Fotografie Barnwedding Styled shoot | Marleen Sahetapy Fotografie Barnwedding Styled shoot | Marleen Sahetapy Fotografie Barnwedding Styled shoot | Marleen Sahetapy Fotografie Barnwedding Styled shoot | Marleen Sahetapy Fotografie Barnwedding Styledshoot 11 Barnwedding Styled shoot | Marleen Sahetapy Fotografie Barnwedding Styled shoot | Marleen Sahetapy Fotografie Barnwedding Styled shoot | Marleen Sahetapy Fotografie Barnwedding Styled shoot | Marleen Sahetapy Fotografie