2016 begon voor mij op de huisartsenpost, ik dacht een flinke griep te hebben maar het bleek een bacteriële infectie en ik stond (een paar euro lichter) met een antibioticakuur weer buiten.

Maar ik ben weer beter!! Heel fijn.. jeetje wat ben ik beroerd geweest de eerste weken van het jaar.. maar ik heb geluisterd naar mijn lijf. Even rust, even niks.. Eerlijk, daar heb ik ook wel heel erg van genoten!

Ik heb ook gelijk gewerkt aan mijn 1 van mijn doelen van dit jaar. Het hele jaar fotografeer ik best veel en leg bijzondere momenten vast voor mijn klanten. En zoals de timmerman thuis nog geen plank heeft opgehangen.. zo is het bij mij zo dat ik nog heel heel veel foto’s van mijn dochter wil afdrukken en inplakken. Ik loop voor mijn gevoel zo ver achter met de verhalen die ik voor haar wil schrijven, de beelden die ik erbij wil plakken.. en de herinneringen die ik wil vasthouden.

Mijn belangrijkste voornemen is dus dat ik een aantal albums af wil hebben voor haar verjaardag straks in maart. En deze week van rust heeft me in ieder geval de tijd gegeven voor 1 album. Ik ben namelijk klaar met de beelden van onze citytrip naar Parijs. Toen ik ze weer bekeek werd ik zoooo blij en zo gelukkig! Ik kan niet wachten tot het album helemaal af is en de verhalen geschreven. Een album in je handen is en blijft toch zoveel leuker dan foto’s op de telefoon of op je harde schijf..

Oh ja.. en ik heb nog een voornemen.. ik ga niet meer een spiegel gebruiken zoals hieronder om samen op de foto te gaan. Dit jaar ga ik mezelf meer ‘laten’ fotograferen samen met mijn gezin.

Marleen Sahetapy Fotografie | Parijs

Wat zijn jouw goede voornemens? Of herken je iets van wat ik hier schrijf? Laat het me weten, ik ben benieuwd naar jouw verhaal.