‘Poeh das hard werken.. !’

Op het moment van schrijven kruipt, krijst en klimt een kleine dame hier door mijn kamer. Mijn zusje is even een paar dagen hier met de kleine meid. Ze is nog geen 1 jaar maar denkt al van alles te kunnen. Ze wilt al lopen, alles pakken en kan ook heel boos worden als het haar niet lukt. De discussies met mijn 7-jarige dochter zijn ook niet niks maar ik was even vergeten hoe het is om een bijna 1-jarige versie in huis te hebben! Poeh, das hard werken!

Time really does fly..

Wat is de tijd gevlogen! Voor mijn gevoel is het niet lang geleden dat ik mijn zusje fotografeerde in haar achtertuin, op het strand van Zandvoort (lees hier de blog). Het was de bedoeling om nog een ‘echte’ bolle buik-sessie’ in te plannen met mijn zusje en haar man, maar dat is er niet meer van gekomen. Niet lang na deze spontane fotoshoot is mijn zusje bevallen van mijn nichtje Chloé. Gelukkig dus dat we nog even snel wat foto’s gemaakt hadden van haar mooie zwangere buik.

Inmiddels zijn we al wat maanden verder en de kleine dame is niet meer weg te denken uit ons midden. Wat een pittige meid is het! Ze doet het heel goed en staat al, loopt rond in haar box en klimt en klautert overal op en uit! Des te leuker is het om nog eens terug te kijken naar de foto’s die ik gemaakt heb amper 1 week na haar geboorte. De foto’s waren voor haar geboortekaartje die ik ook samen met mijn man mocht maken. Het resultaat pronkt nog steeds hier op mijn bureau.

Kijk mee naar mijn mooie nichtje. Vond je het leuk om te lezen en te zien? Klik dan op het hartje bovenin de blog of laat een reactie achter. Dat vind ik altijd leuk om te lezen.

Lieve groet,
handtekeningmarleen

Marleen Sahetapy Fotografie | Newborn Chloe 03
Marleen Sahetapy Fotografie | Newborn Chloe 02 Marleen Sahetapy Fotografie | Newborn Chloe 04 Marleen Sahetapy Fotografie | Newborn Chloe 05 Marleen Sahetapy Fotografie | Newborn Chloe 08 Marleen Sahetapy Fotografie | Newborn Chloe 07 Marleen Sahetapy Fotografie | Newborn Chloe 09

Marleen Sahetapy Fotografie - newborn Chloe geboortekaartje-2
Marleen Sahetapy Fotografie - newborn Chloe geboortekaartje-6