Iedereen die in verwachting is van een kindje herkent dat blije gevoel, verwachtingsvol wachten op de komst van jullie kind. Een magische tijd! Je leeft en beleeft de 9 maanden heel intens.

Alles staat in het teken van de baby in je buik. En als het jullie eerste kindje is, dan is het extra spannend. Alles ervaar je voor de eerste keer. Het liefst zit je 9 maanden lang in een bubbel op je roze wolk, lekker te genieten van je zwangerschap en weg te dromen over je kindje. Natuurlijk is dit niet altijd het geval, maar voor je kindje heb je aardig wat over en vaak neem je de kwaaltjes voor lief!Marleen Sahetapy Fotografie | Team Silvan baby accessoires

Dit is ook het geval bij mijn neef en zijn vrouw. Nadus en Thea Noya verwachtten vorig jaar zomer hun eerste kindje. Ze hebben alles gereedgemaakt in hun mooie woning en Thea had een geweldige zwangerschap. Het waren werkelijk mooie maanden, waar ze samen enorm uitkeken naar de komst van hun kindje. Wij als familie keken er ook enorm naar uit.

Alles was gereed!

Op 7 juli 2014 wordt hun prachtige zoon Silvan geboren. Maar dan gebeurt iets wat niemand kon voorzien. Totaal onverwacht is Silvan op 8 juli heengegaan. Een intens verdrietige en hartverscheurende tijd  maken Nadus en Thea sindsdien samen mee.

In deze heftige periode zijn zij door o.a. het behandelend ziekenhuis in contact gebracht met stichting Make a Memory. De Stichting heeft een prachtige fotoreportage gemaakt welke tot op de dag van vandaag een warme en zeer dierbare herinnering is aan hun mooie zoon Silvan.

Make a Memory heeft als doelstelling, het maken van troostbiedende foto’s voor familie van ernstig zieke, stervende of overleden baby’s en kinderen, en ze blijkt in een belangrijke behoefte te voorzien. Afgelopen jaar werd er meer dan 800 keer door ouders een beroep gedaan op de stichting. De landelijke bekendheid neemt nog steeds toe en daarmee ook het aantal oproepen voor fotografen die vrijwillig en belangeloos voor ouders foto’s maken van een ernstig ziek of overleden kind.

Om dit werk te kunnen blijven doen is Make a Memory afhankelijk van giften en sponsoren.

Alle kleine beetjes helpen! Marleen Sahetapy Fotografie | Make a memory

Thea en Nadus hebben zich als dank, nu ook ingezet voor deze stichting. Nadus heeft een team van vrienden samengesteld waarmee hij de berg Mont Ventoux op gaat fietsen. Deze tocht wordt georganiseerd door Make a Memory. De vrienden gaan als ‘Team Silvan’ de berg op! Thea zet zich op haar beurt in, door op hemelvaartsdag in vaassen op VAASAQUA haar handbeschilderde gebaksbordjes te verkopen. Ze heeft ruim 200 bordjes beschilderd en afgebakken en hoopt ze alle 200 te verkopen! Ook de gehaakte slingers en andere babykameraccessoires zal bij de kraam te koop aangeboden worden.

Marleen Sahetapy Fotografie | Thea 4 Team Silvan Marleen Sahetapy Fotografie | Thea 4 Team Silvan Marleen Sahetapy Fotografie | Thea 4 Team Silvan Marleen Sahetapy Fotografie | Thea 4 Team Silvan Marleen Sahetapy Fotografie | Thea 4 Team Silvan Marleen Sahetapy Fotografie | Thea 4 Team Silvan Marleen Sahetapy Fotografie | Thea 4 Team Silvan Marleen Sahetapy Fotografie | Thea 4 Team Silvan

Nadus en Thea gunnen een ieder die te maken krijgt met zo’n onbeschrijfelijk groot verlies een tastbare herinnering.

Zij hopen ook dat Make a Memory de komende jaren nog vele troost biedende foto’s geheel vrijwillig en belangeloos kan blijven maken. Help Nadus en Thea mee om Make a Memory te steunen… Voor Silvan, voor Make a Memory en voor Team Silvan. U kunt op de website van Team Silvan een bijdrage overmaken en mocht u in Vaassen zijn om de braderie en de boekenmarkt ‘Vaasaqua’ te bezoeken, loop dan ook naar de kraam van Thea (parkeerplaats achter Dekamarkt) om daar haar gebaksbordjes te kopen voor €5,00 per stuk. De gehele opbrengst gaat naar Stichting Make a memory.

Draag jij Nadus en Thea een warm hart toe? Dan vraag ik je beleefd om een reactie achter te laten onder deze blog en ik vraag je om deze te delen op je social media kanalen om Make a memory onder een groter publiek bekendheid te geven en hopelijk dat velen een kleine bijdrage doneren.
Alvast heel veel dank!

handtekeningmarleen