Klinkt als een rare vraag maar dat is het dus totaal niet! Als jij een ondernemer bent, moet jij jezelf dit namelijk wel afvragen.

Waarom moet dat?
Nou ja.. je moet natuurlijk niks maar het is bewezen dat mensen beelden 60.000 keer sneller verwerken dan tekst. En als jouw potentiële klant op wat voor manier dan ook op je site terecht komt, is de eerste indruk al gemaakt tussen de 3 en 5 seconden. Dan is de al beslissing genomen om te blijven ‘hangen’ op je site, of om door te klikken. Dus maak je maar niet al te druk over al je mooie teksten, als je geen goede eerste indruk hebt gemaakt is je klant al weg geklikt.

Extra duidelijk dus hoe belangrijk jouw beeldmateriaal is voor die eerste indruk. Je foto’s moeten gelijk knallen en een duidelijke weerspiegeling zijn van jouw stijl, jouw persoonlijkheid en jouw boodschap. Zo maak je een goede eerste indruk & trek je de juiste klanten aan!
marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_03
Marleen Sahetapy fotografie -HILDE03 Marleen Sahetapy Fotografie | Zakelijk Portret StijlvolCreatie 09Marleen Sahetapy Fotografie | Zus lifestylecatering 07Marleen Sahetapy Fotografie - LoisLee 04

Vind je het lastig om jezelf zichtbaar te maken?
Weet je niet wat voor beelden je nodig hebt? Lees dan mijn online folder ‘Bedrijf in beeld’ of klik op deze link, hier vertel ik je hoe deze onderneemsters zichzelf online presenteren en hoe hun foto’s zorgen voor de juiste ‘klik’.

schermafbeelding-2016-10-20-om-00-08-16
Wil jij online in beeld zoals jij offline bent?
Ik denk graag met je mee om dat voor elkaar te krijgen! Stuur mij een mailtje voor meer informatie of vraag vrijblijvend een (skype)gesprek aan.

Lieve groet,

handtekeningmarleen