Ondernemer in Beeld

Voor mijn zakelijke klanten heb ik een heel mooi pakket samengesteld. ‘Bedrijf in Beeld’, een pakket waarbij ik 3 uur de tijd neem om jou en je bedrijf in beeld te brengen. Het is natuurlijk ook uitermate geschikt voor ZZP-ers en het MKB. Vandaag het bedrijf van Debbie van Weelden in beeld. Lois Lee Pure Skinfood.

Debbie ontmoette ik op de open dag van Stichting Wellness en Aromatherapie, ze sprak me aan over de foto’s die ik maakte voor de Stichting. We raakten aan de praat en ze vertelde me dat ze mijn diensten binnenkort nodig zou hebben want zij was met een nieuw product bezig en ze wilde graag dat ik de fotografie zou verzorgen. Dat is altijd leuk om te horen!

Debbie van Weelden is de ondernemer en drijvende kracht achter Lois Lee Pure Skinfood. Ze is Hormoon en voedingsdeskundige en heeft zich gespecialiseerd in het helpen en coachen van haar klanten naar een gezonde leefstijl. Ze geeft hierover ook lezingen en workshops aan zowel particulieren als het bedrijfsleven.
Als je je zo bewust bent van wat je in je lichaam stopt en zo goed voor je lijf zorgt, dan ga je vanzelf ook nadenken over hetgeen je erop smeert en hoe je je huid verzorgt.
Zo is Debbie zich ook gaan verdiepen in de natuurlijke huidverzorging en heeft zij na jaren gedegen onderzoek en testen haar eigen skincare lijn op de markt gebracht.

Marleen Sahetapy Fotografie - LoisLee 02
Debbie wilde haar nieuwe skincarelijn en eigenlijk haar hele filosofie over lichaamsverzorging en de perfecte, gezonde en natuurlijk huidverzorging in beeld brengen. Want naast informatie op haar site, is beeldmateriaal, de look&feel, vooral in deze beautybranche heel belangrijk. Ze heeft ook extra veel aandacht gegeven hieraan.
Ik mocht op een mooie ochtend, in een lifestyle setting, haar producten fotograferen. Daarnaast heb ik Debbie mogen portretteren. Zij is de beste reclame voor haar product. Er is NIETS aan haar huid verbeterd door de computer. It’s all natural & all Debbie.
Marleen Sahetapy Fotografie - LoisLee 01 Marleen Sahetapy Fotografie - LoisLee 05 Marleen Sahetapy Fotografie - LoisLee 04Marleen Sahetapy Fotografie - LoisLee 07Marleen Sahetapy Fotografie - LoisLee 03Marleen Sahetapy Fotografie - LoisLee 06Marleen Sahetapy Fotografie - LoisLee 10Marleen Sahetapy Fotografie - LoisLee 09Marleen Sahetapy Fotografie - LoisLee 11Marleen Sahetapy Fotografie - LoisLee 08
Debbie koos voor een hele mooie lichte locatie waar de shoot in lifestyle sfeer gefotografeerd kon worden,  E I G E N in Apeldoorn. Ik heb over deze locatie ook eerder een blog geschreven, mocht je een keer in Apeldoorn zijn, ga daar zeker even lekker lunchen! Inmiddels heeft Debbie de foto’s gebruikt op haar website en op social media, echt een prachtig gezicht! Ik ben dankbaar dat ik met haar heb mogen samenwerken en haar prachtige bedrijf in beeld heb mogen brengen.
Ben je ook een ondernemer en wil je meer weten over mijn pakket ‘Bedrijf in beeld’.

Lees dan mijn online magazine.

Lieve groet,

handtekeningmarleen