Heb je dat ook wel eens? Dat je dacht alle leuke tentjes al te kennen in je eigen stad?
Ik vind het altijd een genot om leuke eettentjes te spotten en gelukkig denken mijn man en dochter er ook zo over. Gaan we ergens shoppen of maken we een citytrip dan wordt de culinaire route vaak nog eerder uitgestippeld danĀ de culturele route.. ja ach.. een mens moet eten toch? Dan kan je daar maar beter een feestje van maken šŸ˜‰

‘Een mens moet etenĀ toch?’

Ik dacht dus sowieso in Apeldoorn alle leuke plekjes al wel gezien te hebben en ik heb dus ook mijn lijstje favorieten in de stad. Maar daar komt er nu 1 bij!
Vorige week had ik namelijk een fotoshoot voor Lois Lee pure Skinfood (de blog hierover volgt nog). De vrouw achter dit mooie bedrijf is Debbie van Weelden, een Apeldoornse. Ze stuurde me via watss app wat ideetjes voor haar zakelijke lifestyle fotoshoot.

Ze wist een hele leuke locatie voor de shoot namelijk, conceptstoreĀ EIGENĀ en al gauw stonden datum en tijd vast. De locatie was mij tot dan toe onbekend. Ja ik ben er wel eens langs gelopen maar ik was er nog niet naar binnen geweest. Wel zie ik er altijd hele mooie items in de etalage staan (kleding, interieur etc) en vind ikĀ dat het er uniek en stylish uitziet.Ā Wat ik niet wist werd me op de dag van de shoot al heel snel duidelijk.

‘Daar gaat mijn hart sneller van kloppen’

De winkel loopt namelijk heel ver door en helemaal achterin vind je een prachtig gestylde lunchroom mĆ©t een stadstuin! Daar gaat mijn hart sneller van kloppen šŸ™‚ De winkel is heel mooi licht en dus geschikt voor de foto’s die Debbie in gedachten had. Verder staat deĀ winkel vol prachtige ‘eerlijke’ producten en items. Ik kon het dan ook niet laten om wat sfeerfoto’s te maken van de winkel en de lunchroom.

Het was een genot om hier te mogen werken. De eigenaren lieten ons ook helemaal onze gang gaan. Geloof me we hebben flink wat geschoven met tafels en spullen versjouwd, lampen aan en uit gedaan.. het mocht allemaal.. zo lief!! Oh en het aller aller belangrijkste wat mij betreft.. Ik heb uitzonderlijk lekker gegeten! Een heerlijke romige pastinaaksoep met een klein pepertje voor pit. Het was ontzettend lekker!! Jesse, die de soep die ochtend aan het maken was, deelde metĀ mij zijn receptĀ dus dat ga ik zeker thuis nogmaals maken. Heel veel dank voor de gastvrijheid conceptstoreĀ EIGENĀ  en EIGEN Cafe. Jullie gaan mij zeer zeker vaker terugzien!

Marleen Sahetapy Fotografie | E I G E N 05Marleen Sahetapy Fotografie | E I G E N 04 Marleen Sahetapy Fotografie | E I G E N 03 Marleen Sahetapy Fotografie | E I G E N 02 Marleen Sahetapy Fotografie | E I G E N 09 Marleen Sahetapy Fotografie | E I G E N 11 Marleen Sahetapy Fotografie | E I G E N 10 Marleen Sahetapy Fotografie | E I G E N 08 Marleen Sahetapy Fotografie | E I G E N 07 Marleen Sahetapy Fotografie | E I G E N 06
EIGEN
Korenstraat 112 – Apeldoorn.

Heb jij nog meer tips voor mij? Waar moet ik echt eens lunchen? Deel de link hieronder in de reacties!

Liefs,

handtekeningmarleen