Enige tijd geleden had ik een gesprek met Marianne. Marianne is coach, trainer, moeder en nog zoveel meer. Enkele jaren geleden heeft zij haar koers gewijzigd.  Ze vertelde dat ze geheel naar verwachting ging studeren, haar grote liefde ontmoette, kinderen kreeg en een goede baan had. Maar ze voelde dat ze meer in haar mars had. Dat er een ander hartsverlangen was en ze haar huidige keuzes en haar werk vooral zo had ingericht zoals ze dacht dat het hoorde, maar of haar hart er ook echt gelukkig werd tja..

Ze stond op een kruispunt en nam het dappere besluit om een totaal ander pad te bewandelen, in een hele andere richting als dat ze jaren daarvoor gedaan had. Ze ging zich omscholen, en dat deed ze heel rigoureus en grondig en uiteindelijk ging zij ondernemen. En weet je wat ik zo stoer vind, ook dat doet ze heel grondig en heel gepassioneerd. Ze gaat vol gas en heeft het afgelopen jaar enorm in haarzelf en haar bedrijf geïnvesteerd om weer een volgende stap te nemen. Nóg meer zichtbaarheid, nóg meer staan voor haar passie, kennis en professie. Ze is een expert en laat dit nu ook in alles zien.

Zo investeerde zij in een geheel nieuwe website die ze liet bouwen door  Stijlvolcreatie, liet een nieuw logo en een nieuwe frisse huisstijl aanmeten door Nynke Ontwerpt  en dit is hoe ik Marianne ontmoette want voor een nieuwe website en een nieuwe huisstijl start je met nieuwe foto’s.  Haar huidige site paste niet meer bij haar en straalde niet de boodschap uit die zij zo vol passie uitdraagt. Ze had nieuw fotomateriaal nodig voor haar site en haar persoonlijke en visuele branding. Samen hebben we besproken hoe zij graag op de foto zou willen, wat past bij haar. Welke kleuren draagt ze graag, welke sfeer wil ze uitstralen en welke klanten wil zij bereiken. Hier is een moodboard uit voortgekomen en diverse ideeën. Alles klaar voor de fotoshoot.

Marianne kwam voorbereid bij mij, had verschillende outfits mee, fijne accessoires en ik regelde een visagiste,  die haar helemaal in de watten legde en de make-up afstemde op de gewenste stijl. We hebben ruim de tijd genomen om aan elkaar te wennen, rustig verschillende poses en verschillende outfits geprobeerd en ondertussen genoten we  van een goed gesprek met een kop thee. Na enige tijd stuurde ik Marianne haar gallery en met haar fotokeuze kon ze de andere experts inschakelen.

marleen-sahetapy-fotografie-zakelijk-portret-bemindfull-360_01 marleen-sahetapy-fotografie-zakelijk-portret-bemindfull-360_02 marleen-sahetapy-fotografie-zakelijk-portret-bemindfull-360_03 marleen-sahetapy-fotografie-zakelijk-portret-bemindfull-360_04 marleen-sahetapy-fotografie-zakelijk-portret-bemindfull-360_06 marleen-sahetapy-fotografie-zakelijk-portret-bemindfull-360_05 marleen-sahetapy-fotografie-zakelijk-portret-bemindfull-360_07

Even was het stil en werd er hard gewerkt achter de schermen. Maar ineens kwam alles samen! Toen ze me mailde met; “Marleen het is klaar, ga snel kijken het is zo mooi geworden!”
Fijn, subtiel, krachtig, helder. Zo kun je haar nieuwe site omschrijven maar zo omschrijf ik ook Marianne.. dus dan is de cirkel rond!

Marianne je hebt een website, een logo en personal brand dat helemaal past bij je zoals jouw perfecte leren jasje! Ik vond het een genot om met je te werken en ik geniet helemaal als ik zie hoe jij jezelf neerzet online, hoe je je foto’s blijft gebruiken en jouw stijl heel goed en consistent blijft doorvoeren.Dat is echt een inspiratie om te zien!

Heel veel succes met alles wat je onderneemt en ik blijf je zeker volgen!

 

 

website marianne hermsen bemindful 360 Marleen Sahetapy Fotografie

 

Ben je ook bezig met het starten van je eigen bedrijf of wil je net als Marianne je huidige huisstijl helemaal veranderen en jezelf ‘rebranden’? Een goede eerste stap is het onderzoeken van je eigen stijl, smaak en wensen. Daarna een moodboard maken en starten met het maken / laten maken van nieuw beeldmateriaal. Vaak is dat een mooie aanzet tot een hele nieuwe sfeer en uitstraling. De foto’s op je website zijn toch de eerste kennismaking met jou en met jouw bedrijf. Je foto’s moeten gelijk knallen en een duidelijke weerspiegeling zijn van jouw stijl, jouw persoonlijkheid en jouw boodschap. Wil je meer weten of wil je dat ik met je meedenk voor jouw beeldstrategie? Neem dan contact met mij op.

handtekeningmarleen