Het is zover.. ik heb er hard aan gewerkt maar kan jullie dit prachtige lookbook laten zien met de nieuwe collectie statement jewelry van Joia Creado por Ilona. Een collectie voor volwassenen en kinderen!

Ilona en ik zijn er geweldig trots op en zijn ontzettend blij met het gezamenlijk bereikte resultaat. Hieronder een aantal plaatjes uit het lookbook.
Het Lifestyle Lookbook is te bekijken via bovenstaande link en is daar ook te downloaden.
Onder het magazine kan je een link vinden waarmee je dit lookbook online kan delen en dat is heel lief als je dat doet 🙂

Download vooral het lookbook, zo kun je het rustig nog eens nabladeren of afdrukken.

Het maken van dit Lookbook gebeurde in opdracht van Ilona Tomasowa, de vrouw achter het merk Joia Creado por Ilona, maar het organiseren van deze fotoshoot is allemaal niet mogelijk geweest zonder de hulp en kennis van een aantal mensen die wij beiden nogmaals willen noemen. Stylist, Selwyn Matrutty, Kleding winkel Kinderen van Jansen in Loenen die leverde namelijk alle prachtige kleding van o.a. Indian Blue Jeans, Cars Jeans, DJ Dutchjeans, LikeFlo en Cost:Bart en natuurlijk alle supermooie en lieve modellen! Bram, Chaya, Robyn, Kick en Marijn.
Daarnaast heb ik hulp gehad van Aurelia Konjanan Fotografie die mij hielp achter de schermen en die ook de behind the scenes foto’s heeft gemaakt. Binnenkort zal ik een blog schrijven over hoe alles verliep die dag en zal ik ook wat meer behind the scenes foto’s delen van Aurelia. Het was namelijk een hele toffe dag samen met alle modellen en het hele team en daar vertel ik graag meer over!

Heb je zelf een bedrijf, in fashion of juist een totaal ander product en wil je ook een [lifestyle] lookbook laten maken? Neem dan contact met mij op ik denk heel graag met je mee om jouw bedrijf en jouw product op de kaart te zetten.

Heel veel kijkplezier!! Laat je een bericht achter hieronder om ons te laten weten wat je van het lookbook vond?

Lieve groet, Marleen

 

1

4

8

9

16

17

18

15

20

22

12

13

6

23

7

24

27

2628