Twee weken geleden was er een super gezellige en productieve samenwerkdag. Het was een offline samenwerkdag die Rosanne van Stijlvolcreatie samen met mij organiseerde voor enkele deelnemers van haar online programma Design Your Dream.
Deze onderneemsters hebben allemaal meegedaan met de Presenteer jezelf Challenge die Rosanne en ik samen gaven van de zomer en nu zijn ze druk bezig om een super mooie website te bouwen voor zichzelf.

Bij een mooie site, horen mooie nieuwe foto’s.De foto’s op je website zijn toch de eerste kennismaking met jou en met jouw bedrijf. Je foto’s moeten gelijk knallen en een duidelijke weerspiegeling zijn van jouw stijl, jouw persoonlijkheid en jouw boodschap. Op de samenwerkdag konden de onderneemsters, aan de hand van hun kleurenpalet en moodboard, gelijk foto’s laten maken door mij. Het was flink aanpoten met zoveel dames!

marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_02marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_06 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_03 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_05 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_04marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_08 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_07 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_10marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_09 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_12 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_11 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_13 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_14 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_16 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_15 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_17 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_18 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_19 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_22 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_23 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_21 marleen-sahetapy-fotografie-branding-fotoshoot_20

De planning was om op deze speciale samenwerkdag 2 foto’s te schieten. 1 voor de header en 1 voor de ‘over mij’ pagina. Nou… dat is niet helemaal gelukt hahaha! Ik ben in alle enthousiasme met de onderneemsters helemaal in hun visie gedoken en voor ik het wist was ik verloren in mijn passie en mijn tijd. Maar dat is helemaal niet erg.
Ik weet namelijk nu wel dat ik de tijd genomen heb, geen half werk heb afgeleverd en de dames echt heb kunnen vangen op beeld zoals ik dat graag doe en ik ook mooi vind.

Hierdoor kon het niet dezelfde dag klaar zijn, maar hebben ze wel foto’s waar ik echt achter sta en waar ik iedereen PRACHTIG op vind stralen.

De foto’s zijn bedoeld voor de website,  maar zijn natuurlijk ook zeer geschikt voor op social media. Alle dames hebben de foto’s inmiddels ontvangen en ik ben benieuwd waar en wanneer ik ze tegen ga komen online!

Heel veel succes iedereen met het bouwen van jullie droomwebsite. Ik hoop dat mijn foto’s jullie helpen om de sfeer neer te zetten die jullie voor ogen hadden. Laat me in de comments even weten wat je van de dag vond en wat je van je foto’s vindt. Oh en deel je website natuurlijk zodat ik jullie kan gaan volgen!

Lieve groeten,

handtekeningmarleen