Suzan Knaapen is de onderneemster achter Suzies Cheesestories. Als bijbaantje heeft ze vroeger in een kaaswinkel gewerkt. Daar is haar passie voor kaas geboren.

Ze genoot van het adviseren van de klanten en de verhalen achter al die bijzondere, karakteristieke en ambachtelijke kaasjes.Uiteindelijk is Suzan gestopt met haar bijbaantje en is na haar studie terecht gekomen in de vastgoedwereld. Ze heeft samen met haar man drie zoontjes en ondanks dat beiden een goede carrière hadden opgebouwd, bleef de droom levend om ooit samen zelf iets te gaan beginnen.

Vol passie storten ze zich in een nieuw avontuur en worden de trotse eigenaren van een kaasspecialiteiten zaak in Houten. Ze stoppen beiden met hun baan bij een baas en steken alle tijd en energie in hun kaaswinkel.

marleen-sahetapy-fotografie-suzies-cheesestories-06Suzan is helemaal dol op de kaasjes die ze mag verkopen. Ze kan er vol passie over vertellen en weet alle verhalen achter de bijzondere kaasjes. Deze deelt ze ook graag met de klanten. En zo is Suzies cheesestories eigenlijk geboren.

Een pakket vol van Suzans mooiste kaasjes, met de meest aparte verhalen en smaken. Suzan kiest ze uit, combineert ze perfect met de juiste ingrediënten voor een uitzonderlijke kaasplank.

Je kan diverse cheeseboxen bestellen. In elke box, een perfecte kaasplank met een kaart erbij waar je tips krijgt om je kaasplank klaar te maken, hoe je deze het beste nuttigt en natuurlijk de bijzondere verhalen van de kaasjes die je samen met je gasten kan delen.
Suzan maakt in samenwerking met Rosanne van Stijlvolcreatie haar website. Ik had de eer om langs te gaan bij Suzanne om haar en haar kaasjes te fotograferen zodat er voldoende beeld is om de site te bouwen en om consistent en professioneel naar buiten te treden.

Mijn “bedrijf in beeld” – pakket is helemaal geschikt hiervoor.

marleen-sahetapy-fotografie-suzies-cheesestories-05 marleen-sahetapy-fotografie-suzies-cheesestories-04 marleen-sahetapy-fotografie-suzies-cheesestories-02 marleen-sahetapy-fotografie-suzies-cheesestories-07 marleen-sahetapy-fotografie-suzies-cheesestories-03 marleen-sahetapy-fotografie-suzies-cheesestories-09 marleen-sahetapy-fotografie-suzies-cheesestories-08 marleen-sahetapy-fotografie-suzies-cheesestories-10 marleen-sahetapy-fotografie-suzies-cheesestories-01

Bedrijf in beeld pakket komt met 3 uur fotografie. Hierdoor hadden we ruim de tijd om diverse producten te fotograferen, de cheeseboxen vast te leggen en portretten te maken van Suzan zelf. Ook de beleving van de cheesbox en het samen tafelen en genieten van zo’n box hebben we in beeld gebracht.

Met alle beelden beschikt Suzan nu over een mooie beeldbank vol materiaal waarmee ze kan gaan bloggen, haar site mee kon vullen, en natuurlijk ook op social media goed zichtbaar is met haar kaasjes.

We hadden een enorme gezellige middag samen en het resultaat mag er wezen!
Heb jij nou binnenkort een gezellig diner met vrienden ga dan naar www.suziescheesestories.nl en bestel gelijk je perfecte kaasplankje.

Suzan bedankt voor de gezelligheid en de proeverij!! Heel veel succes met Suzies Cheese stories !