Het was zondagavond, uur of 9 en ik zat te werken op mijn computer toen ik afgeleid werd door een facebookmelding.
Berichtje van Hilde Jagerman:

“Hey Marleen, Simone en ik hebben nèt een supergaaf idee uitgewerkt maar om te beginnen hebben we een mooie foto nodig! Kun jij morgenmiddag?”

Ik had in de ochtend nog een afspraak maar in de middag, ja dat moest wel lukken! Zo gezegd zo gedaan. Ik had amper informatie, wist niks van het idee en ook niets van de wensen voor de foto. Normaal voel ik me dan helemaal niet lekker, onvoorbereid en tja.. ik wil graag meedenken. Maar als je Simone kent, dan weet je denk ik wel dat zij een energie om zich heen draagt waarvan je zou wensen dat het ‘besmettelijk’ zou zijn. Een echt DOE-mentaliteit. Een super inspirerende ondernemer. Niet bang om helemaal zichzelf te zijn en gewoon te doen.

Als je ondernemer bent dan ben jij ook creatief en een doorzetter en dan weet jij als geen ander hoe moeilijk het is van denken naar DOEN te gaan.

Als ik een idee heb dan ga ik dat uitdenken, uitschrijven, en soms sleep ik zelf eigenhandig alle beren op de weg om het mezelf lekker moeilijk te maken om ook echt te gaan DOEN. Soms helemaal niet hoor! Zoals toen mijn man zei, zullen we een winkel beginnen en voor we het wisten een huurcontract hadden getekend.. afijn das een ander verhaal.

Maar goed. Terug naar Simone, zij is een ondernemer die DOET.   Gelijk   Het hoeft niet helemaal uitgeschreven en uitgedacht (en uitgekauwd) nee, als het goed voelt, DOEN.

Ik ging dus vol vertrouwen naar Simone’s huisadres wetende dat we al pratend wel tot een juiste foto en een juiste setting zouden komen.

Simone is hoogzwanger en zat lekker fris en fruitig op haar bank terwijl man Matthijs ons voorzag van thee en lekkers. Ik heb nog spijt dat ik door het praten helemaal vergeten was die heerlijke macarons te proeven. Ze vertelde mij over haar idee.

“Dolly  en ik hebben enige tijd geleden de intensive training van Gabby Bernstein gevolgd. Hierdoor zijn wij de enige twee mensen die deze training in Nederland mogen geven. Omdat ik hoogzwanger ben en binnen 40 dagen mijn (3e) wonder verwacht en in een magische energie zit wil ik dit delen.
Dus ik heb wat bedacht, namelijk de  “Verwacht wonderen 40-daagse”
De 40-daagse wordt gegeven naar aanleiding van het boek en de training May cause Miracles van Gabby Bernstein. 40 dagen deel ik mijn eigen inzichten, meditaties, oefeningen met iedereen die wil meedoen. Iedere dag 40 dagen lang een klein wonder zal leiden tot grote verschuivingen in jouw leven.
Deelname is geheel gratis en de planning is om 30 januari te beginnen.
Dus we hebben gelijk maar jou gemaild want als jij vandaag nog foto’s maakt dan kan alles deze week nog online”

En zo mensen, gaat Simone met hulp van haar team, van denken naar doen. gewoon. hop. gelijk. Weet wat je wil geven en delen en GAAN. Wauw. Oh ja. Het was inspirerend, gezellig en ja. een beetje besmettelijk! (yes. de eerste lessen van mijn online training die ik aan het maken ben zijn ook gefilmd..sst..!)

Doe jij mee met de 40-daagse? laat even weten in de comments 🙂
handtekeningmarleen

 


Marleen Sahetapy Fotografie - Simone Levie 02Marleen Sahetapy Fotografie - Simone Levie 05Marleen Sahetapy Fotografie - Simone Levie 04Marleen Sahetapy Fotografie - Simone Levie 07Marleen Sahetapy Fotografie - Simone Levie 09Marleen Sahetapy Fotografie - Simone Levie 03Marleen Sahetapy Fotografie - Simone Levie 08Marleen Sahetapy Fotografie - Simone Levie 11Marleen Sahetapy Fotografie - Simone Levie 10Marleen Sahetapy Fotografie - Simone Levie 06