Wat ik echt geweldig leuk vind om te doen, en ook heel veel dóe, is het fotograferen van ondernemers en hun bedrijf.

Sommige ondernemers vragen mij om hun bedrijfsruimte vast te leggen, de sfeer te pakken en vooral een sfeer in de foto’s uit te stralen waarmee zij zich als bedrijf identificeren. ZZP-ers willen graag hun diensten (zo natuurlijk mogelijk) in beeld, weer anderen hebben nieuwe profielfoto’s nodig voor hun website en social media kanalen.
Het kan van alles zijn. Maar wat het vóóral is.. Het is énorm inspirerend!!

Binnenkijken bij..

Ik ben van nature best nieuwsgierig aangelegd, in positieve zin 😉  en vind het dan ook altijd heel gaaf om ‘binnen te kijken’ in iemands onderneming. Ik heb bewondering en waardering voor ondernemers en het intrigeert mij enorm om hun verhaal te horen. Wie zijn ze, wat doen ze,  wat kan ik voor ze betekenen en wat kan ik van ze leren?

Ik probeer dan met fotografie de vertaalslag te maken van verhaal naar beeld. Ik breng het verhaal van de ondernemer en dat wat hij/zij te bieden heeft in beeld én belangrijker ik breng de ondernemer in beeld. De persoon achter het bedrijf.

Dit heb ik de afgelopen tijd voor aardig wat ondernemers en onderneemsters mogen doen. Waaronder voor Magrietha Vosselman. De onderneemster achter Zus lifestyle catering.

Zus lifestyle catering

Magrietha heeft een prachtige nieuwe website laten ontwerpen door Stijlvolcreatie en daar hoorde mooi beeldmateriaal bij. Ze wilde het ambachtelijke, kleinschalige en persoonlijke, achter haar ‘brand’ goed laten zien. Daarnaast ook de sfeer van ZUS, een cateraar voor mooie liefdevolle en bijzondere momenten in het leven. Dat kan een mooie middag met vriendinnen zijn, dat kan jouw bruiloft zijn maar ook een uitvaart. Ze wilt graag met haar bedrijf mensen verbinden, want samen eten verbindt.

Magrietha sloeg aan het koken en vroeg haar vriendinnen om een gezellige middag te komen smullen en ik zou dat ondertussen voor haar vastleggen.

Ik vind het heerlijk om voor Magrietha te werken. Figuurlijk maar zeker ook letterlijk want alles wat ik mag fotograferen, mag ik ook proeven 😀
Het is daarnaast ook een kadootje om te zien hoe alle beelden nu samen komen in haar blogs, website, drukwerk, facebook en twitter noem maar op.. dat doe je heel goed Magrietha! Erg leuk om te zien!!

Heel veel succes met ZUS Lifestyle Catering en graag tot een volgende keer!

Ps. Ben je ondernemer en wil je jouw diensten vertalen naar beeld? Schroom niet om mij te mailen of te bellen. Ik help je graag je zichtbaarheid vergroten en jou écht in beeld te brengen.  Klik hier voor meer informatie.

Marleen Sahetapy Fotografie | Zus lifestylecatering 06 Marleen Sahetapy Fotografie | Zus lifestyleCatering 05Marleen Sahetapy Fotografie | Zus lifestylecatering 07 Marleen Sahetapy Fotografie | Zus lifestyleCatering 04 Marleen Sahetapy Fotografie | Zus lifestyleCatering 03 Marleen Sahetapy Fotografie | Zus lifestyleCatering 02 Marleen Sahetapy Fotografie | Zus Lifestylecatering 08 Marleen Sahetapy Fotografie | Zus lifestylecatering 01